in ,

Komisyen Ke-3 Jobdirumah


Alhamdulillah, rezeki masuk lagi.

Komisyen Jobdirumah untuk kali ke-3. Walaupun tidak sekencang dan sehebat orang lain, tapi kira okaylah daripada tak dapat langsung.

komisyen jobdirumah

Modal RM50 yang digunakan semasa pendaftaran seumur hidup tempoh hari, terbayar juga. Siap untung Rm10 lagi.

Jadi..misi seterusnya adalah untuk mengaut keuntungan sebanyak mana yang boleh. Sebagai permulaan, target yang aku letakkan tidak setinggi mana. Cukup sekadar 20 kali bayaran komisyen Jobdirumah sebelum tahun 2013 melabuhkan tirai. Harap-harap berjaya..Insha Allah.

Apa itu Jobdirumah?

Satu portal pekerjaan yang mengumpul dan menawarkan pelbagai kerja kosong yang hanya memerlukan pekerja bekerja melalui laptop ataupun komputer sahaja. –sumber: Jobdirumah

September dah berlalu, Oktober pula datang sebagai pengganti. Berita pertama yang terpampang di muka akhbar pagi ini, harga rokok dinaikkan sebanyak RM1.50 hingga RM2.00. Okay..kalau bab harga rokok naik, aku setuju. Ada dua perkara positif yang aku nampak. Satu..mengajar rakyat supaya mula menjauhkan diri daripada merokok. Dua..mengajar rakyat supaya cari duit lebih jika seseorang itu perokok tegar yang susah tahap gaban untuk berhenti.

Jadi, alang-alang untuk point nombor dua. Bagi yang berminat nak cari duit lebih beli rokok, boleh cuba jana pendapatan dengan program Jobdirumah. Mana lah tahu ada rezeki korang. Pendaftaran boleh dilakukan disini ->Jobdirumah, kini dikenali sebagai Task.my


Written by Hafiz Rahim

Social geek. Ambassador of the Planet Vegeta and alliance to the Autobot.

10 Comments

Leave a Reply
  1. Saya belum mendapat apa2 komisen lagi daripada jobdirumah. Harap lepas ni dapat komisen bagi mengatasi harga minyak yang telah naik huhu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *