Khair Masuk Tadika?

Pantang sebut dah sekarang. Bila sebut je nak pergi “school”, dia yang dulunya bersiap.

Siap suruh ambil beg letak buku dia.

Hari jumaat sebelum pergi sekolah keesokan harinya pun dia dah ingat siap-siap esok kena pergi school.

Khair pergi pre-school @ Children Islamic Centre (CIC)

Anak masuk tadika Children Islamic Centre (CIC)

Sebelum-sebelum ni masa mula-mula hantar, malu-malu. Tapi lama-lama, sampai depan sekolah.. terus tak sabar-sabar nak buka pintu kereta nak turun. Hahaha.

p.s: Actually sekolah ni pre-school je. Hantar Khair hujung minggu sambil-sambil aku tunggu dia dalam kereta. Belajar program INTAN (one to one basis untuk membaca, menulis), untuk persediaan masuk tadika yang “real” punya tahun depan.

Update: Sekejap je mood dia okay dengan tadika ni, masuk kali ke-3 seterusnya.. nampak dari jauh je, terus meraung. Fobia.

Written by Hafiz Rahim

Penduduk planet Bumi yang merupakan fanatik kepada Wordpress dan telah menjadi blogger separuh masa sejak tahun 2011.

  • Comments

    Leave a Reply

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Loading…

    Comments

    comments

    Lagenda ‘Dawn Raid 1981′ Yang Menggegarkan Negara

    Jual Aiskrim Pun Boleh Kaya