Khair Dan Sticker

Dah namanya budak-budak, pantang nampak benda baru mesti nak cuba.

Paling terbaru, ni haa..Sticker. Dapat free masa pergi Alamanda Putrajaya hari tu.

khair_baby suka sticker

Dapat kat si Khair ni, apa lagi..main tampal-tampal lah dia. Seakan-akan sticker tu ada kuasa memukau yang hebat hinggakan dia duduk setempat je. Habis ditampalnya ke muka, tangan, kaki..Atas karpet dalam bilik pun habis bersepah.

Haishhh..Khair..Khair..New obsession. Sticker!

p/s: Sempat lagi update entri sebeum pergi dating dengan Honda.

Written by Hafiz Rahim

Penduduk planet Bumi yang merupakan fanatik kepada Wordpress dan telah menjadi blogger separuh masa sejak tahun 2011.

11 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aku Dan Alexa

Kerja..Jangan Malas