Khair Dan Sticker

Dah namanya budak-budak, pantang nampak benda baru mesti nak cuba.

Paling terbaru, ni haa..Sticker. Dapat free masa pergi Alamanda Putrajaya hari tu.

khair_baby suka sticker

Dapat kat si Khair ni, apa lagi..main tampal-tampal lah dia. Seakan-akan sticker tu ada kuasa memukau yang hebat hinggakan dia duduk setempat je. Habis ditampalnya ke muka, tangan, kaki..Atas karpet dalam bilik pun habis bersepah.

Haishhh..Khair..Khair..New obsession. Sticker!

p/s: Sempat lagi update entri sebeum pergi dating dengan Honda.

Written by Hafiz Rahim

Penduduk planet Bumi yang merupakan fanatik kepada Wordpress dan telah menjadi blogger separuh masa sejak tahun 2011.

  • Comments

    Leave a Reply

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Loading…

    Comments

    comments

    Aku Dan Alexa

    Kerja..Jangan Malas