in

Kerja..Jangan Malas


Seperti biasa..jam dua tiga pagi, aku akan terjaga dari tidur.

Dan pada waktu ini kebiasaanya aku akan mengambil peluang masa yang ada untuk terus mencari ilham menyelesaikan apa-apa kerja blog yang pending ataupun dengan menulis entri-entri baru.

Semangat..semangat..konsistensi itu perlu ada. Lebih-lebih lagi apabila projek kerjasama diantara team Blooggers Dot Com bersama rakan niaga telah mendapat feedback yang positif. Hanya perlu set up kan beberapa perkara yang minor sahaja sebelum boleh move on to the next step.

Jadi, mahu tak mahu..usaha perlu digandakan, supaya projek meet the target. Untung-untung nanti ada juga tempias untuk rakan-rakan blogger yang lain.

Chayok!

Akademi Denaihati_Blooggers
Sempat singgah di pejabat Akademi Denaihati. Terbaik!

Haishh..semalam satu hari tak lekat dekat rumah. Bermula dengan event Honda, kemudian meeting dan lepas tu lagi bawa isteri dan anak pusing-pusing naik Honda pinjam. Penat. Tapi bila memikirkan ini semua pengorbanan yang perlu dilakukan demi kesenangan pada masa depan..so, layankan aje.

Nota: Blooggers Dot Com mencari blogger yang boleh turut serta untuk beberapa projek. Jika berminat sila like fanpage kami –> Blooggers Dot Com

p/s: Kerja kena enjoy..kalau tak nanti stress, cepat tua. Contoh terbaik macam gua, maintain muda.


Written by Hafiz Rahim

Social geek. Ambassador of the Planet Vegeta and alliance to the Autobot.

19 Comments

Leave a Reply
  1. Saya jadi penasaran nie dengan proyeknya, boleh share nggak proyek blogger tentang apa tu ??
    Semoga semuanya berjalan lancar, dan semangat untuk semua …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *