in

Kedai Mamak Canggih


Korang ingat highway dalam Malaysia dah canggih sangat ke bila guna sistem Touch n Go?

Ni haa. Kedai mamak dekat rumah gua lagi hebat. Dah la ambil order guna ipad mini je, nak bayar pun siap bagi kad Touch n Pay.

Al Fariz Maju Bangi

Amacam? Boleh lawan ka?

p/s: Dari umur belasan tahun gua lepak kedai mamak ni.


SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Written by Hafiz Rahim

Social geek. Ambassador of the Planet Vegeta and alliance to the Autobot.

20 Comments

Leave a Reply
  1. banyak kedai mamak atau kedai makan di bandar tak amik order pakai kertas. tapi saya dah tak suka makan kat mamak pernah kena caj mahal sangat2.

    restoren murni kat kepong pun order guna tab, harga makan dalam RM5.50 – 7.50 biasa2. tapi pinggan besar. kenyang habis.
    FlavaPictures recently posted..Liputan Penuh Majlis Pertunangan Fazli & SyidahMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge