Kedai Mamak Canggih

Korang ingat highway dalam Malaysia dah canggih sangat ke bila guna sistem Touch n Go?

Ni haa. Kedai mamak dekat rumah gua lagi hebat. Dah la ambil order guna ipad mini je, nak bayar pun siap bagi kad Touch n Pay.

Al Fariz Maju Bangi

Amacam? Boleh lawan ka?

p/s: Dari umur belasan tahun gua lepak kedai mamak ni.

Written by Hafiz Rahim

Social geek. Ambassador of the Planet Vegeta and alliance to the Autobot.

20 Comments

Leave a Reply
  1. Tempat aku dia order touch screen je.. Dia bijak sebab nak kurangkan suasana bising kat kedai dia.. tetapi dah tak dngar la, anne! Teh tari onne.. hahaha

  2. banyak kedai mamak atau kedai makan di bandar tak amik order pakai kertas. tapi saya dah tak suka makan kat mamak pernah kena caj mahal sangat2.

    restoren murni kat kepong pun order guna tab, harga makan dalam RM5.50 – 7.50 biasa2. tapi pinggan besar. kenyang habis.

  3. Dekat Kelana Jaya berdekatan dengan rumah zaman gua bujang since 2005-2011 gua selalu lepak dekat Al-fariz Maju. Just 2x je kena keracunan makanan he..23x

    Kalau check in dekat foursquare.. Sure nampak ada orang mention Al-Fariz Mundur…

  4. Sistem yang mereka gunakan memang canggih dan terkini… nampaknya restoren lain (Melayu) kena ikut juga agar ia dpt menarik ramai pelanggan atau pengunjung untuk memenuhi segenap ruang makan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *