Jualan Murah Zalora

Actually aku dapat voucher ni masa beli barang di 7 Eleven tempoh hari.

Voucher code discount Zalora

Nampaknya Zalora sedang mengadakan jualan murah untuk kesemua produk online-nya.

RM35 off untuk perbelanjaan minimum RM99. Kiranya kalau beli barang yang jumlah harganya RM99, cuma perlu bayar RM64 saja. Quite nice juga lah tu kan.

Dah alang-alang Zalora ada bagi diskaun, teringin juga aku nak shopping online nanti. Mungkin nak usha-usha kasut ataupun bag laptop. Dengar kata, harga kat sana berpatutan.

Then.. kalau tak ada duit sekarang pun, boleh hold sekejap. Sebabnya voucher yang aku dapat ni valid sehingga 31 Disember 2014. So, ada tempoh sebulan lebih lagi. Hehehe.

Voucher kod diskaun Zalora

Nota: Untuk korang mendapatkan diskaun RM35 ni mudah saja. Nampak kod yang tertera dalam gambar diatas tu kan? Just follow step yang aku kongsikan dibawah:

1) Pergi ke www.zalora.com.my
2) Pilih barangan dan “ADD TO BAG
3) Pegi ke ruangan summary dan klik pada “ENTER IT HERE
4) Masukkan kod promo ZR7E35 dan klik “APPLY

Siap! Selamat bershopping ye kawan-kawan.

p/s: Ini bukan advertorial. Saja nak share.

Written by Hafiz Rahim

Social geek. Ambassador of the Planet Vegeta and alliance to the Autobot.

14 Comments

Leave a Reply
  1. Hi , macam mana nak dapatkan voucher tue dekat 7e? sebab ade beli jugak byk barang dekat sna tp pekerja dia buat dunno jer..

  2. Kalau Zalora nie macam kurang sesuai untuk aku sebab tak banyak pilihan untuk size orang berbadan tegap macam aku ni kan…. hehehehe… kalau slim macam bro memang senang nak pilih ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *