Jual Aiskrim Pun Boleh Kaya

Ini semua gara-gara Majalah 3 tempoh hari. Siarkan dokumentari tentang aiskrim Pops Malaya.

Dah terpaksa aku kena pergi beli.

Kalau tak beli nanti mengidam. Hahaha.

Aiskrim Pops Malaya

Aiskrim Pops Malaya, aku just beli di butik Jadora (Bangi Sentral). Kerana disini terdapat satu peti aiskrim yang menjual aiskrim tersebut, barangkali mungkin pemilik butik ini merupakan stokis kepada jenama aiskrim ini.

Wallahualam, tak sempat nak tanya tokey butik.

So far, aiskrim Pops Malaya.. aku boleh kata sedap juga. Macam pengacara Majalah 3 tu cakap la, aiskrimnya tak manis serta teksturnya lembut. Not bad.

p.s: Kagum aku dengan pemilik jenama aiskrim Pops Malaya ni. Dari bisnes kecil-kecilan, kini dah dikenali satu Malaysia. Betullah kata orang, nak berbisnes kena jiwa kental. Once you’ve create your own path, no turning back.

Nota: Panduan jana side income dengan aiskrim secara part time, boleh rujuk ebook Bisnes Aiskrim.

Written by Hafiz Rahim

Social geek. Ambassador of the Planet Vegeta and alliance of the Autobot.

  • 9 Comments

    Leave a Reply
    1. Bestnya kan? Jual ais krim pun boleh kaya… sebab market senang.. boleh dikatakan sebahagian besat kedai runcit di seluruh Malaysia ada menjual ais lrim..

    2. yup…memang betul…dulu masa kecik ada satu apek jual eskem…seluar koyak pakai baju pagoda koyak dan lusuh…sekali terserempak kat bank tengah nak bank in 10k kata ahkak kat kaunter…..

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Khair Masuk Tadika?

    Derma Darah, Bukan Derma Dara