Jiwa Kacau

Masalah ada dimana-mana..even orang gila sendiri pun ada masalah.

Tapi kalau masalah melibatkan dengan kerja-kerja dipejabat, aku paling bengang bila berdepan dengan perkara remeh-temeh yang akan menyebabkan kerja jadi lambat dan tergendala.

Engineering Workstation

Projek dengan syarikat Russia, serius s*** diorang ini buat kita kerja macam kuli. Lepas satu-satu dipinda tanpa ada hitam putih. Even project manager pun dah berapa kali bertukar tangan.

Hadoyai..confuse lagi memeningkan. Bila agaknya projek #Gissar ni nak settle.

p/s: Bila stress better rehat dulu sekejap. Bak kata iklan susu Nestle..Kita minum dulu!!

Written by Hafiz Rahim

Social geek. Ambassador of the Planet Vegeta and alliance of the Autobot.

  • 12 Comments

    Leave a Reply

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Suara Emas Elizabeth Tan

    Hot Bangi Char Koay Teow