Jiwa Kacau

Masalah ada dimana-mana..even orang gila sendiri pun ada masalah.

Tapi kalau masalah melibatkan dengan kerja-kerja dipejabat, aku paling bengang bila berdepan dengan perkara remeh-temeh yang akan menyebabkan kerja jadi lambat dan tergendala.

Engineering Workstation

Projek dengan syarikat Russia, serius s*** diorang ini buat kita kerja macam kuli. Lepas satu-satu dipinda tanpa ada hitam putih. Even project manager pun dah berapa kali bertukar tangan.

Hadoyai..confuse lagi memeningkan. Bila agaknya projek #Gissar ni nak settle.

p/s: Bila stress better rehat dulu sekejap. Bak kata iklan susu Nestle..Kita minum dulu!!

Written by Hafiz Rahim

Social geek. Ambassador of the Planet Vegeta and alliance to the Autobot.

12 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *