Ilmu Buat Duit Dengan Blog


Mood seminar belum hilang sepenuhnya. Ilmu-ilmu baru hasil daripada perkongsian panel-panel berpengalaman masih lagi segar dalam fikiran masing-masing. Bersempena dengan kemeriahan sesi menjawab soalan “buat duit dengan blog” yang diajukan oleh saudara Denaihati di ruangan group Denaihati Network, Hafiz mengambil kesempatan untuk membuat tangkapan skrin bertujuan sebagai nota simpanan peribadi dan juga perkongsian ilmu kepada blogger-blogger yang lain dimasa akan datang.

Tips buat duit dengan blog 1

Tips buat duit dengan blog 2

Tips buat duit dengan blog 3


36 KOMEN

  1. Terima kasih bro, sebab ps info ni.. pastinya ada berbentuk slideshare yang boleh kita simpan dan di buat rujukan semasa kita berblog ni.. hebat, memang hebat.. bagaikan dapat semangat baru..

  2. sapa punya ayat yang satu ni bro?”kena [andai menipu untuk memanipulasi”..patut la ada kat blog.ehe..terbawak2 sampai keluar..

  3. yg paling diingati ialah program jihad bisnes anjuran dewan perniagaan melayu islam malaysia…harus sama2 promosikan bisnes sahabat2 kita 🙂

  4. ramai fokus pada seminar tersebut.. dan dapat lihat masing masing sudah rajin join affiliate.. tulis dengan jiwa.. terbaikk

TINGGALKAN MAKLUM BALAS

Sila masukkan komen!
Sila masukkan nama disini