Iklan Sticky Platform Terbaru Buat Duit Secara Online

Entri ringkas sementara menunggu isteri tiba dari tempat kerja.

Hari ini aku tertarik untuk mencuba satu program PPC (Pay Per Click) terbaru kepunyaan anak tempatan. Nama yang diberi adalah Iklan Sticky dan melalui apa yang diterangkan semasa aku melakukan pendaftaran sebentar tadi ianya cukup mudah..iaitu dengan mendapatkan bilangan “klik” sebanyak yang mungkin keatas iklan-iklan yang yang dipromosikan.

Hmm..bunyi macam senangkan.

Yerp..Bunyi senang..Dan disebabkan rasa senang itulah aku tertarik untuk mencuba program ini. Lagipun komisyen yang ditawarkan Iklan Sticky juga agak menarik. Dengan kadar 15 sen per klik dan maksimum komisyen sehingga RM250 sebulan..kira okay sangatlah tu. Kerja mudah..kalau dapat, duit itu bolehlah aku gunakan untuk back-up apa yang patut.

Iklan Sticky

First impression, benda ini masih baru. So, alang-alang belum ramai yang tahu. Apa salahnya aku mencuba. Manalah tahu, ada rezeki disini.

Hasil selepas tak sampai 10 minit daftar dan publish post.
Hasil daripada 10 minit daftar dan publish post.

Nak review lebih-lebih pun masih diperingkat awal, jika ada yang berminat untuk turut serta dalam program ini..boleh membuat pendaftaran disini. –> Pendaftaran Iklan Sticky

Update: Maaf. Program ini telah dihentikan.

Written by Hafiz Rahim

Social geek. Ambassador of the Planet Vegeta and alliance to the Autobot.

23 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply to MrJocko Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *