Iftar Ramadhan Bersama Denaihati

Mood Iftar Ramadhan bersama Denaihati beberapa jam yang lalu masih segar dalam ingatan.

Bertempat di Hotel Singgahsana, Petaling Jaya..majlis ditaja oleh Denaihati bersempena dengan ulang tahunnya yang ke-5.

Iftar Ramadhan Bersama Denaihati
Bersama Tuan Amir a.k.a Denaihati

Alhamdulillah. Seronok. Selain dapat berjumpa rakan-rakan blogger secara face to face dan merapatkan ukhuwah yang sebelum ini hanya berkenalan melalui dunia maya sahaja..dapat juga melihat telatah mereka melayan karenah anak masing-masing.

hafizrahim_broframestone
Bersama Blogger Artis – Broframestone
khair_mrray
Fiza, Khair, Ray, Sya

Okay..bercerita tentang menu santapan pula terutamanya kambing golek yang menjadi pilihan utama orang ramai. Marvellous..sedap hingga menjilat jari.

kambing golek iftar ramadhan
Kambing Golek..Yummy!
iftar ramadhan denaihati
Kambing..kambing..Sedap.

menu iftar ramadhan

Disebabkan itu tidak pelik apabila jam ditangan menunjukkan pukul 8.00 sekalipun masih ramai pengunjung yang beratur di stall kambing golek untuk mendapatkan bahagian masing-masing.

hafizrahim dan khair
Abang dengan adik? Percaya tak?

Akhir kata, dikesempatan ini Hafiz ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada Tuan Amir Hassan ataupun nama penanya DenaiHati dan juga para sponsorΒ  kerana sudi menjemput Hafiz dan rakan blogger lain untuk majlis berbuka puasa ni. Semoga Allah membalas ganjaran yang berlipat kali ganda buat anda semua dimasa akan datang.

p/s: Maaf gambar tak banyak..asyik main kejar-kejar dengan Khair.

Written by Hafiz Rahim

Social geek. Ambassador of the Planet Vegeta and alliance to the Autobot.

60 Comments

Leave a Reply
  1. Salam,

    tengok orang beratur panjang nak amik kambing, mujurlah xmakan kambing kalau tak memang beratur panjang ler jawabnye hehee.

    Cantik wife hafiz, kimsalam πŸ™‚

  2. den tak dapek join semalam sebab berbuka puasa dengan adik beradik yang lain kat rumah…

    kalau tuan DH murah hati boleh buat lagi , teringin jugak nak makan kambing golek tuh…hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *