Hobi Yang Mahal

Robot transformer, sesiapa pun minat. Bukan kanak-kanak je, tapi orang tua pun join sekaki. Macam office-mate aku, sanggup keluarkan modal yang besar untuk beli robot-robot transformer ini untuk dijadikan koleksi. Isteri tanya, “Untuk anak-anak buat main”. Hahaha.

figura transformers

Transformers-figure

koleksi robot transformers

koleksi figura transformers-transmy

Tapi yang ada dalam gambar ini bukanlah dia punya. Aku cuma ambil gambar masa pergi satu event minggu lepas, ada orang buat display. Nak cerita pasal event itu, nanti next entri aku akan cerita.

Cuma apa yang aku nak kata, bila tengok robot-robot Transformer ini disusun rapi, nampak smart lah pula. Dah jadi macam medan perang yang betul. Ini kalau ada die hard fan datang tengok, mahu terbawa-bawa dalam mimpi.

p/s: Nasib baik aku bukan jenis taksub dengan model-model macam ini. Aku lebih rela habis duit beli game PlayStation. 😛

Written by Hafiz Rahim

Social geek. Ambassador of the Planet Vegeta and alliance of the Autobot.

  • 20 Comments

    Leave a Reply
    1. hobi ni memanglah mahal, tapi bagi peminatnya sanggup ikat perut untuk membeli..mak budak yang anak 3 ni pun berminat, tapi minat buat programming robot jelah,kalau kaku2 je tak best..haha

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Soft Shell Crab Di Restoran Horizon Garden Bangi

    Gaya Hidup Cergas Di Eclipse Residence Pan’gaea