Hilangkan Bosan Dengan Bermain Game Jigsaw Puzzle Online

Kadang-kadang buat kerja online ni boring gak. Sekali sekala nak release tension.. layan movie, layan lagu, main game-game online.. Paling tak pun blogwalk.

Kalau blogwalk, aku suka klik link-link yang dikongsikan oleh rakan-rakan di Facebook. Tetapi kalau main game pulak, aku suka main game online jigsaw puzzles.

Game ni korang jangan pandang rendah.. Walaupun nampak cokia, tapi best tau.. ada banyak level. Bermula dari puzzle yang 9 pieces sehinggalah 225 pieces.

online-jigsaw-puzzle
www.jspuzzles.com

online-puzzle-game

Yang 9 pieces tu, mestilah piece of cake je.. sambil korek hidung pun boleh buat. Tapi.. kalau nak rasa puzzle yang boleh mencabar minda korang, apakata korang cuba yang 225 pieces punya.

Tak perlu pilih gambar-gambar yang susah pun, nak upload gambar sendiri pun boleh. Tengok, korang mendidih ke tak nak siapkan. Hahaha.

 Terbaru! Baca tweet-tweet femes di channel Telegram @tweetfemes

Written by Hafiz Rahim

Penduduk planet Bumi yang merupakan fanatik kepada Wordpress dan telah menjadi blogger separuh masa sejak tahun 2011.

4 Comments

Leave a Reply
  1. This is something I do when I am bored, sitting in an airport or a train station. This is not only an excellent way to reduce stress but a great way for me to continually exercise my brain.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lubuk Kupon Diskaun Online Shop

Tiru Daddy