in

Hasil Menulis


Tak sangka sama sekali entri yang ditulis berdasarkan ilmu dan pengalaman yang tak seberapa , Faktor Kebahagiaan Rumah Tangga, telah terpilih sebagai salah satu pemenang kontest Tips Kebahagiaan Rumah Tangga anjuran Denaihati. Alhamdulillah..Rezeki hujung minggu.

Hadiah kontes blog

Terima kasih diucapkan kepada Denaihati Network kerana sudi menerima penyertaan daripada saya. Rasa seronok pula bila hasil penulisan diterima sebegini rupa.

Dan merujuk kembali kepada entri-entri yang telah mengambil bahagian, saya rasakan setiap perkongsian yang diberikan sememangnya berguna kepada sesiapa sahaja. Sesuai sangat sekiranya dijadikan panduan untuk masa depan. Bagi yang terlepas pandang untuk membaca entri-entri kontest, bolehlah bacanya di Facebook Denaihati Network.

Tips Tambahan Kebahagiaan Rumah Tangga

p/s: Asalnya tertinggal nak submit permalink, tapi #TeamWork punya pasal..food blogger tolong submitkan. Thanks kepada beliau juga. 🙂


Written by Hafiz Rahim

Social geek. Ambassador of the Planet Vegeta and alliance to the Autobot.

24 Comments

Leave a Reply
  1. Kebetulan la pulak semua orang tengah confius masa tu kan….. tak payah cendol laa…. just komen 10 POST ENTRY eden pun dah okey…. miahahahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *