Hari Ini Dan Semalam

Bangun tidur di pagi ahad terus menggeliat, terbunyi letup-letup angin di badan dah macam machine gun memuntahkan peluru. Pehhh..sedap betul. Terasa lega selepas semalam sehari suntuk menghabiskan masa dengan kerja-kerja blogging di Melaka bandaraya bersejarah.

Kerja apa? Jangan ditanya, sebab aku masih belum dalam mood nak bercerita. Nanti-nanti je aku update dalam entri akan datang. Hehehe.

So, bila semalam dah sibuk dengan aktiviti blog. Hari ini haruslah pula qada-kan misi jalan-jalan dengan isteri dan anak. Sebabnya Khair awal-awal lagi dah bangun tidur sambil buat muka membodek. Haish..Mana nak pergi entah. Tunggu masuk dalam kereta nanti baru fikir. Hahaha.

Oh ya, semalam dalam perjalanan pergi ke Melaka isteri ada SMS. Katanya ada bungkusan sampai ke rumah.

Apabila disuruh buka, rupa-rupanya ada earphone. Ahaaa..earphone dari kontes EjamOthman.com. Dah sampai rupanya, cepat tu.

Apa-apa pun terima kasih kepada Bro Ejam atas hadiah yang diberikan, bolehlah aku cucuk earphone ini dekat PC pejabat nanti.

p/s: Ingatkan dua hari tak updateblog, ranking Alexa makin kelaut. Tapi makin menurun pulak. Sayang Alexa. Haha

Written by Hafiz Rahim

Social geek. Ambassador of the Planet Vegeta and alliance of the Autobot.

  • 9 Comments

    Leave a Reply

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Ada Apa Dengan MSMW 2014

    Ada Apa Dengan Putrajaya – Part 1