46 KOMEN

  1. Harga emas kat kedai mmg akan naik rm20-rm50 dati harga pasaran . Nak huntung lebih memang kena buka gold acct . Dedulu buka kena terus beli 5 gram , now segram pun dah boleh buka acct. cuba rancang setiap bulan tambah segram dlm acct . Ada kawan dah dekat 50gram , haiyaaak kalau harga tggi jual masyukkk wooo .
    Yana Yassin recently posted..Malindo Air | Not Just Low CostMy Profile

    • betul..sekarang lebih mudah..1gram pun dah boleh beli..tapi kalau nak maintain beli bulan2 kena tengok harga jugak tu..takut terbeli time harga tinggi..bleh simpan duit kat lain dlu untuk standby.

  2. Kedai emas maunya dapat untung lebih tinggi jadi mereka jual tetap dengan harga tinggi tapi saat kita orang jual dia membeli dengan harga rendah!!

  3. inilah masa beli emas, Simpan, kemudian jual jika perlu. Emas pun boleh jadi satu bentuk simpanan aset juga.

TINGGALKAN MAKLUM BALAS

Sila masukkan komen!
Sila masukkan nama disini

CommentLuv badge