Formal Attire, No More Casual

Itu dia..Kalau minggu ni bermulanya kebebasan bagi bro Shakkido dari aspek pemakaian formal attire ditempat kerja..Perkara yang sebaliknya pula ditempat kerja Hafiz. Semalam baru je dapat email dari pihak management supaya semua staff akur dengan polisi yang telah ditetapkan. No More Casual Attire. Semua staff tidak dibenarkan memakai seluar jean dan t-shirt setiap hari Isnin hingga Khamis, kecuali hari Jumaat. Huhu..Cedeynye..=P

Aiseh. Nak kena borong seluar slack dan kemeja la pulak. Al-maklum lah, lepas kahwin je semua baju dan seluar-seluar lama dah tak padan.ย Dalam Bajet 2013, Dato’ Sri Najib Tun Razak tak ada bagi rebate tunai untuk beli baju kerja ke? =P

Written by Hafiz Rahim

Social geek. Ambassador of the Planet Vegeta and alliance to the Autobot.

10 Comments

Leave a Reply
  1. Nasib baik buat masa ni takder lagi peraturan pemakaian yang perlu dipatuhi, kalau nak kerja pakai kain pelekat pun takder masalah. Selamat membeli belah pakaian baru bro… ๐Ÿ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *