Follower Tegar Blog Hafiz Rahim

Terharu betul. Tak sangka blog Hafiz Rahim ada silent reader yang sudi jadi follower tegar. Hinggakan masa diorang pergi holiday di Perth pun sanggup buka blog aku untuk baca update terkini.

Siap hantar bukti yang tak tahan tu.

Blog Hafiz Rahim checked in, Caversham Wildlife Park, Perth Australia
Blog Hafiz Rahim checked in, Perth Arena, Australia
Blog Hafiz Rahim checked in, Blue House, Perth Australia

Rasa nak nangis. Daus.. Ujang.. Pinjam bahu korang sat please. Hoho. Thanks korang, appreciate sangat-sangat.

Cuma next time, bawa balik la ole-ole sekali. Selimut bulu kanggaroo ke, tak pun baju hard rock cafe sehelai. Keh keh keh.

 

 Terbaru! Baca tweet-tweet femes di channel Telegram @tweetfemes

Written by Hafiz Rahim

Penduduk planet Bumi yang merupakan fanatik kepada Wordpress dan telah menjadi blogger separuh masa sejak tahun 2011.

5 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bila Haziq Selalu Menangis Tengah Malam

Rupa-Rupanya Ada Sawan Tangis