Flash Banner Cool

Percubaan untuk membuat image flash menggunakan Adobe Flash Pro. Dengan knowledge tentang flash yang sememangnya zero, bantuan pakcik Google memang banyak membantu. Akhirnya percubaan Hafiz untuk publishkan file .swf membuahkan hasil. Puas hati sebab sebelum ni asyik geram je bila tengok ada sorang kawan blogger tu ada header flash. Biarlah ada orang kata guna flash ni ketinggalan zaman, tapi yang penting Hafiz dah boleh buat sendiri. Yeahh.

Korang boleh conteng image flash Hafiz kat atas tu. Then kalau korang nak clearkan balik image tu just tekan button ‘delete’ ataupun ‘backspace’.

Amacam? Ada sesiapa nak?

Written by Hafiz Rahim

Social geek. Ambassador of the Planet Vegeta and alliance of the Autobot.

  • 18 Comments

    Leave a Reply

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Trafik Organik?

    K-Pop? Big Bang? Apa tu?