First Day Di Tadika

Percubaan kali pertama. Berjaya!

Sebelum dan semasa Khair dibawa masuk ke dalam tadika, perasaan dalam hati dah berdebar-debar in case dia akan buat perangai bila daddy dengan ibunya tak ada.

Siap kitorang berdua standby dalam kereta sehinggalah habis waktu tadika (kepanasan dalam kereta.. aircond off Hohoho).

Selepas tamat je waktu pembelajaran, pergi ambil dia.. wahh. Dah ada kawan, teacher cakap sikit pun tak buat perangai.

Khair masuk tadika

Fuhh.. kagum (gambar tu teacher yang snap then WhatsApp ibu).

p.s: Terasa terharu bila Khair dah mula boleh adapt dengan persekitaran tadika. Hopefully kelas-kelas seterusnya pun dia akan behave macam ni. Aminn. Hehehe.

Written by Hafiz Rahim

Social geek. Ambassador of the Planet Vegeta and alliance to the Autobot.

8 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *