Sejak beberapa bulan lepas lagi. Bila mood “matang” dia datang, daddy panggil.. “Adikk!”..
Terus spontan dia pun jawab.
Eh bukan adik la. Abang K! Isk daddy niiii…
Marah. Bajet abang-abang sangat.
Happy dia dapat adik sampaikan nama panggilan pun dia tukar sendiri jadi Abang K, lepastu habis dicanangkan juga pada mereka yang rapat bahawa dia nak kongsi sekali bantal busuk dia dengan baby.
Walhal.. Sebelum ni kalau daddy mintak pinjam. Huh.. Sampai ke sudah dia peluk kuat-kuat takut daddy rampas. Hahaha.
Well.. Macam ni lah jadinya bila dah lama sangat lonely. Asyik tengok orang lain ada adik, ada kawan.. dia pun excited sangat dapat adik.
2-3 hari ini, seraya daddy dan ibu berulang-alik ke HUKM pergi melawat baby H, dia akan kata..
Rindu baby..
Hoho.. rasa tersentuh kejap since dia belum berkesempatan untuk bersua muka dengan baby H sejak baby H dilahirkan. T_T
p.s: Berdoa dan terus berdoa agar baby H dapat discharge cepat-cepat. Prof yang ditugaskan untuk jaga baby H pun ada inform, lung infection ni mungkin ambil masa sikit nak hilang sepenuhnya. Paling minimum dalam wad sekitar 5 hari.
heheheh… comel ja. dia pon seronok la katanya tu..
Semoga baby cepat sembuh. Anak Fiza pun ada bantal busuk jugak.. klu mintak mmg x bg punye..
Amboi….abang2 sangat..bagus macam ni..nanti dia akan lebih sayang adik…
Mcm hannah dlu la lung infection.ya. 5 hari wrded jgk.. moga cpt2 dscaj.amin
La yeke. Sama plak.