Ebook Kitab Teknik SEO Merah Jambu Mahal

Disebabkan hari ini hari rabu? Nak cakap banyak pun tak ada gunanya. Mood Wordless Wednesday lah katakan. So, straight to the point je la ye.

Sebelum itu, soalan:

  1. Berapa banyakkah duit yang pernah korang jana melalui blog? Adakah banyak, sikit ataupun sekadar cukup-cukup makan?

Okay..jika jawapan yang keluar daripada mulut korang itu, sikit ataupun belum pernah langsung merasa duit hasil berblogging..maka ebook yang akan Hafiz perkenalkan ini, memang sesuai untuk korang. Ebook bagaimana menjana duit melalui affiliate dan juga tips SEO tak terkalah daripada otai blogger Encik Titan.

Kalau korang tak tahu ebook apa yang Hafiz maksudkan , boleh baca di entri ini -> Review ebook Kitab Teknik SEO Merah Jambu.

Kitab Teknik SEO Merah Jambu

Didalam entri review itu, Hafiz ada terangkan serba sedikit tentang ebook yang bernilai RM100 ini.

Ya..harganya RM100, mungkin ada diantara korang yang akan berkata ebook ini mahal dengan harga yang ditawarkan. Tapi cuba korang lihat screenshot dibawah ini pula:

Nah..baru je kata mahal. Dah nak naik harga pulak dah. Well biasalah..barang baik semestinya mahal. Setimpal dengan kualiti yang diberikan. Lagipun sudah banyak testimonial daripada rakan-rakan blogger yang berjaya buat duit dengan blog hasil daripada tunjuk ajar ebook ini.

Jadi no wonderlah Encik Titan menaikkan harga. Permintaan semakin meningkat, masa ini je kalau nak demand lebih sikit pun.

Dan sekiranya korang tanya Hafiz berapa harga baru ebook ini selepas dinaikkan nanti? Wallahuallam..itu tak dapat nak dipastikan. Mungkin naik RM10, mungkin juga naik RM100. Terpulang pada pemiliknya nak untung banyak mana.

Cuma yang Hafiz boleh nasihatkan kepada sesiapa yang belum memiliki ebook terhangat dipasaran ini, silalah beli dan download cepat-cepat ye. Sebelum korang menyesal di kemudian hari.

Update: Ebook sudah dihentikan penjualannya. Korang terlambat.

Written by Hafiz Rahim

Penduduk planet Bumi yang merupakan fanatik kepada Wordpress dan telah menjadi blogger separuh masa sejak tahun 2011.

  • Comments

    Leave a Reply
    1. Saya syorkan rakan-rakan supaya membeli ebook ini untuk mempelajari SEO… Lepas dah khatam ebook ini boleh praktikkannya dengan menyertai Contest SEO MyKad Smart Shopper…
      Pelaburan RM100 pastinya berbaloi bila berjaya menjadi salah seorang pemenang Contest ini… 😉

    2. setuju bro… memang kitab teknik seo merah jambu ni mahal… saya dah beli dan baca ebook ni… yang dimaksudkan mahal adalah kandungannya dan pengalaman cikgu titan tu… dengan harga yang kita bayar memang tak berpadanan… isinya lebih mahal dari harga…

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Loading…

    Comments

    comments

    Maraton Open House Raya

    Bantal Busuk Penyelamat