Dulu Masuk Majalah, Sekarang.. Masuk Paper

Kalau dulu pernah masuk majalah Pa&Ma, baru-baru ni dapat masuk surat khabar New Straits Time pulak.

Mula-mula dulu, tumpang populariti daddy. Eh.. Hahaha. Yang terbaru ni atas bakat sendiri.

khair_nst-new-straits-times

A natural in front of the camera, he poses willingly and flashes his pearly whites upon request, melting the hearts of those watching the impromptu photo session.

The youngster, Ahmad hasif khair, must surely be the cutest photographer at the recent two day KL Photography Festival 2016 (KLPF) which celebrated the event’s 20th anniversary.

Although not the most articulate, Hasif is animated and expressive in other ways, like when he’s killing zombies in a garden in his favourite game on his mobile phone. It’s the same phone that he uses to happily take selfies with and with which he snapped a photo selected for display in an unconventional photo gallery titled Family Treasures.

Like the creators of the other photos in the same exhibition, Hasif is no professional photographer; he’s just a 4-year-old who loves using the camera feature on his phone, which was handed down by his mother.

New Straits Times

Tak sangka, gambar candid yang dia snap masa daddy lipat baju boleh terpilih untuk dipamerkan di KLPF tempoh hari. Siap dapat coverage daripada agensi berita besar pulak tu.

klpf-2016_nst_page-1_121116

klpf-2016_nst_page-2_121116

khair_new-straits-times

Haih.. Ini dah lawan tokey ni. Hahaha.

Apa-apa pun, bangga kejap. Tak sia-sia bagi dia main smartphone.

p.s: Smartphone banyak kegunaan, bagi tunjuk ajar pada anak-anak supaya guna kearah yang betul. Bukan untuk main Facebook je semata-mata. 🙂

p.s: Setiap gambar ada penceritaannya. Sekarang mungkin gambar tu nampak biasa, tetapi 10-20 tahun kemudian, gambar itu akan ada 1001 cerita yang sangat bermakna untuk diri kita.

Written by Hafiz Rahim

Penduduk planet Bumi yang merupakan fanatik kepada Wordpress dan telah menjadi blogger separuh masa sejak tahun 2011.

7 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Yes.. Derma Darah Lagi!

Year End Holiday Promotion Bersama Traveloka