in ,

Duit Raya JDR


Kaching.. kaching! Dapat lagi komisyen daripada JDR. Untuk bulan ni saja kalau ikut rekod, dah 3 kali aku dapat email yang sama. Bermaksud, total komisyen bulan ni RM75.

Alhamdulillah. Lepas belanja boat noodle 40 mangkuk. Hehehe.

Musim-musim harga barang makin mahal ni, elok sangatlah cari part time job untuk dapatkan income tambahan. Kalau nak harapkan duit gaji je, memang susah nak bernafas.

Komisyen JDR

Anak nak mainan, kereta nak kena servis, bil internet nak kena bayar.. Belum campur lagi harga minyak yang manjang nak naik je. Fuhhh.. banyaknya komitmen.

p.s: Nak tahu detail atau berminat nak daftar Jobdirumah, boleh daftar kat sini ->> Daftar Jobdirumah, kini dikenali sebagai Task.my


Written by Hafiz Rahim

Social geek. Ambassador of the Planet Vegeta and alliance to the Autobot.

8 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *