Drug Lord 2, Game Jahat

9

Drug Lord 2, game yang selalu aku main ketika zaman study dulu.

Durg Lord

Game yang jika difikir secara spontan, dikatakan mampu memberi kesan negatif kepada pemainnya.

Tapi bagi aku, ianya cukup baik untuk develop minda seseorang untuk menjadi seorang yang lebih well organized.

Setelah sekian lama aku tinggalkan, kini aku kembali bermain dengan rekod peribadi yang tidaklah setinggi dulu ($25,000,000 jewww).

Durg lord v2

Untuk pengetahuan bersama, game ini juga boleh didapati dalam versi mobile (dalam Android playstore). Tapi disebabkan versi mobile ini masih lagi baru, aku lebih prefer versi PC (masih terdapat beberapa fungsi yang belum dimasukkan).

Jadi. jika ada diantara korang yang bosan-bosan dekat rumah or ingin mencuba sesuatu permainan komputer yang baru. Mainlah game Drug Lord ini, nampak simple. Tapi, bila dah main.. INGAT!! Game ni addicted woo.

Drug lord game

Objektif permainan:

Bermodalkan $1000, korang cuba jadikan profile korang sebagai drug dealer yang mempunyai keuntungan berbillion dolar. Disamping itu, korang perlu pandai berurus niaga demi menjaga keselamatan stok dan juga diri korang. Kalau tidak, akan sia-sia mati ditembak. Hehehe.

p/s: Nak download search je “Drug Lord 2“, macam-macam site boleh dapat.

9 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here