Domain High PR

Semalam buat pertama kalinya Hafiz beli satu expired domain yang ber-pagerank 3, murah je dalam RM3.50. Nak kata Hafiz tahu sangat pasal expired domain ni tak juga, sebab beli pun atas alasan Hafiz nak try & error sama ada boleh atau tidak domain ini survive untuk kekalkan PR nya yang agak tinggi itu.

Next step, agak-agak korang apa ye?

Written by Hafiz Rahim

Social geek. Ambassador of the Planet Vegeta and alliance to the Autobot.

46 Comments

Leave a Reply
  1. bagus dpt peluang mcm ni… nanti cerita lagi tentang survival domain ni… nak juga tahu perkembangan nya..

  2. Err…. xfahamm… 🙁

    tapi nampak macam best je… biasa dengar domain-site ni mahal.. yang ini RM3.50 je…

  3. Lahhh boleh jugak ke mcm ni?ingtkan tak boleh..best arr harga murah tapi dah dapat PR3..ke ada benda lain lagi yang perlu kita berikan perhatian?hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *