Domain High PR

46

Semalam buat pertama kalinya Hafiz beli satu expired domain yang ber-pagerank 3, murah je dalam RM3.50. Nak kata Hafiz tahu sangat pasal expired domain ni tak juga, sebab beli pun atas alasanย Hafiz nak try & error sama ada boleh atau tidak domain ini survive untuk kekalkan PR nya yang agak tinggi itu.

Next step, agak-agak korang apa ye?

46 COMMENTS

  1. Lahhh boleh jugak ke mcm ni?ingtkan tak boleh..best arr harga murah tapi dah dapat PR3..ke ada benda lain lagi yang perlu kita berikan perhatian?hehe

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here