Domain High PR

Semalam buat pertama kalinya Hafiz beli satu expired domain yang ber-pagerank 3, murah je dalam RM3.50. Nak kata Hafiz tahu sangat pasal expired domain ni tak juga, sebab beli pun atas alasan Hafiz nak try & error sama ada boleh atau tidak domain ini survive untuk kekalkan PR nya yang agak tinggi itu.

Next step, agak-agak korang apa ye?


46 KOMEN

  1. Lahhh boleh jugak ke mcm ni?ingtkan tak boleh..best arr harga murah tapi dah dapat PR3..ke ada benda lain lagi yang perlu kita berikan perhatian?hehe

TINGGALKAN MAKLUM BALAS

Sila masukkan komen!
Sila masukkan nama disini