in

Domain High PR


Semalam buat pertama kalinya Hafiz beli satu expired domain yang ber-pagerank 3, murah je dalam RM3.50. Nak kata Hafiz tahu sangat pasal expired domain ni tak juga, sebab beli pun atas alasan Hafiz nak try & error sama ada boleh atau tidak domain ini survive untuk kekalkan PR nya yang agak tinggi itu.

Next step, agak-agak korang apa ye?


SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Written by Hafiz Rahim

Social geek. Ambassador of the Planet Vegeta and alliance to the Autobot.

46 Comments

Leave a Reply
  1. Lahhh boleh jugak ke mcm ni?ingtkan tak boleh..best arr harga murah tapi dah dapat PR3..ke ada benda lain lagi yang perlu kita berikan perhatian?hehe
    Hafizul recently posted..Akad NikahMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge