Dapat Lagi Komisyen Klikjer

Kaching! Nampaknya entri lama yang aku tulis pada awal tahun lepas masih membuahkan hasil. Peram punya peram, dapat lagi komisyen daripada Klikjer.

Tak banyak.. cuma Rm56. Kiranya lepas lah nak buat belanja beli breakfast untuk seminggu. Hehehe.

Testimoni Kitab Teknik SEO Merah Jambu Komisyen Klikjer
Macam cun je kan timing email ni masuk, 12.34am. Aku tengah syok tidur. Ini orang kata, buat duit dari rumah.

By the way, bercakap tentang komisyen ni.. aku just nak luahkan perasaan puas hati aku apabila dah berjaya praktikkan ilmu-ilmu yang disampaikan melalui Kitab Teknik SEO Merah Jambu.

Daripada tak pernah dapat apa-apa komisyen, sampailah tiap-tiap bulan dapat. Bagi aku, ianya pelaburan yang berbaloi. Bukan komisyen daripada program affiliate Klikjer je yang aku pernah dapat.. Ashadee, Jobdirumah semua dah pernah merasa.

Well.. macam pepatah yang korang selalu dengar lah kan. Pelaburan hanya sekali, tapi keuntungannya berpanjangan.

Nota: Kalau korang masih ragu-ragu dengan Kitab Teknik SEO Merah Jambu, itu tak jadi masalah. Kalau semua pakat-pakat bak beli ebook ini dan tahu teknik-teknik rahsia dalam ebook tu.. Nanti makin payah lah aku nak dapat komisyen. Hahaha. Tamak kan.

Written by Hafiz Rahim

Social geek. Ambassador of the Planet Vegeta and alliance of the Autobot.

  • 7 Comments

    Leave a Reply
    1. Memang hebat betul penangan SEO ni kan… Syukur Alhamdulillah… Melalui SEO saya berjaya menjadi orang tengah, untuk urusan yang melibatkan 2 syarikat besar…

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Mudahnya Guna Kad Prabayar Shell EasiGO American Express

    IOI City Mall Dah Makin Maju