Cut Cost.. Cut Cost! Candy Egg Murah

Yezza.. dah jumpa dah kedai yang jual candy egg dengan harga yang lebih murah. Siap boleh beli dengan harga borong lagi.

Egg candy murah

Kalau sebelum ini selalu aku pergi beli di kedai Mesra je. Tapi kali ini, memang tak pergi sana dah la. Tukar port. Kedai kat Kajang.

Beza harga, agak banyak. Harga candy egg di kedai Mesra dah naik RM2+ sebiji. Dikedai ni bila kira-kira balik jatuh dalam RM1.30+ sebiji (kalau beli sedozen).

Egg candy
Beli kat kedai Mesra hari tu. Benda sama je. Tapi dah naik harga pulak. Deng

Well.. Sekarang ni kan musim GST. So kena berjimat cermat. Banyak benda kena cut cost, especially bila Khair ni jenis tiap-tiap kali keluar, minta belikan egg candy. Kalau tak beli, dia mengamuk. Hehehe.

p/s: Lagi jimat dari beli Kinder Bueno. ;p

Written by Hafiz Rahim

Social geek. Ambassador of the Planet Vegeta and alliance to the Autobot.

6 Comments

Leave a Reply
  1. Kalau dah selalu sangat Khair nak Candy Egg ni, eloklah beli banyak sekali gus… Supaya dapat beli pada harga murah…

    Anak-anak saya tak pernah makan Candy Egg ni… Erk.. Apa rasanya yer?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *