in

Cut Cost.. Cut Cost! Candy Egg Murah


Yezza.. dah jumpa dah kedai yang jual candy egg dengan harga yang lebih murah. Siap boleh beli dengan harga borong lagi.

Kalau sebelum ini selalu aku pergi beli di kedai Mesra je. Tapi kali ini, memang tak pergi sana dah la. Tukar port. Kedai kat Kajang.

Beza harga, agak banyak. Harga candy egg di kedai Mesra dah naik RM2+ sebiji. Dikedai ni bila kira-kira balik jatuh dalam RM1.30+ sebiji (kalau beli sedozen).

Egg candy murah

Egg candy
Beli kat kedai Mesra hari tu. Benda sama je. Tapi dah naik harga pulak. Deng

Well.. Sekarang ni kan musim GST. So kena berjimat cermat. Banyak benda kena cut cost, especially bila Khair ni jenis tiap-tiap kali keluar, minta belikan egg candy. Kalau tak beli, dia mengamuk. Hehehe.

p/s: Lagi jimat dari beli Kinder Bueno. ;p


SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Written by Hafiz Rahim

Social geek. Ambassador of the Planet Vegeta and alliance to the Autobot.

6 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge