Cup Cake Comel Wondermilk

Sabtu lepas, sesi meluangkan masa dengan family. Di pertengahan jalan tiba-tiba mengidam nak makan cup cake. So, Hafiz pun drive kereta ke Damansara Uptown. Singgah di restaurant Wondermilk.

image

Hasilnya dapatlah beli cup cake comel ni. Nampak macam cup cake untuk baby je kan..Tapi memang untuk baby pun, cuma bapak baby je yang perasan comel nak makan makanan budak-budak. Hehe.

p/s: Mahal pulak cup cake 8 ketul ni. Dekat RM20. Belum campur air lagi.

Written by Hafiz Rahim

Social geek. Ambassador of the Planet Vegeta and alliance to the Autobot.

28 Comments

Leave a Reply
  1. pernah sekali je lepak wondermilk.. time tu rase cam manis dia terlebih sket…tapi bile tengok ni, rase cam nak pegi lagi…haiishh…teringin plakkk 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *