CPUV Dari Nuffnang

Alhamdulillah..akhirnya penantian sekian lama berakhir sudah. Pagi tadi check akaun Nuffnang, ternampak satu CPUV melayang-layang untuk blog HafizRahim.Com. Bila teringat balik, mungkin ianya hasil daripada penyertaan event Nuffnang FoodFest tempoh hari. Okay lah tu, dapat something. Rasa seperti diri dihargai. Terharu sangat.
CPUV nuffnang
Guess Watches Q4, iklan berkenaan jam tangan. Yang aku tahu mengenai jam Guess ini, design-design yang dihasilkan oleh mereka sememangnya menarik. Ianya tampak eksklusif dan sangat sesuai bagi mereka yang inginkan penampilan elegan. Brand ini merupakan salah satu brand yang berada dalam wish list aku. Insha-Allah, kalau ada rezeki lebih mungkin aku akan rembat seketul untuk pakai masa formal event.
p/s: Hati ku berbunga-bunga..Sayang Nuffnang. =]

Written by Hafiz Rahim

Social geek. Ambassador of the Planet Vegeta and alliance of the Autobot.

  • 17 Comments

    Leave a Reply
    1. salam saya nk tanya.sy dah daftar dgn nuffnang utk wat iklan kat blog n klu tgk kat blog saya dah ade iklan nuffnang.Tp bila saya go to dashboard nk tgk progress nuffnang ni die suh sy submit adsense..tp dah cuba beberapa kali asyik dissapprove aje.kenapakah ini terjadi?mohon bantuan…

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Telefon Pintar, Powerbank..Trend? Keperluan?

    Susu Bayi Percuma