Coke Dalam Botol

12

Rare punya. Coke dalam botol. Dah susah nak jumpa dah. Production sekarang banyak dalam tin dan botol plastik je.

Rare coke

Kelebihan coke botol ni, tudung botol (ceper) boleh simpan buat main. Best woo, lagi-lagi main dekat sekolah.

Kalau tanya budak-budak zaman sekarang agak-agak diorang tahu tak macam mana nak main ceper ni? Hehe.

p/s: Ya.. ya. Aku tau coke merbahaya.

12 COMMENTS

  1. Kat Malaysia memang susah nak jumpa. Tapi mungkin kilang terdekat yang supply utk pasaran Malaysia tak keluarkan yang dalam botol kot tu sbb susah nak ada di tempat kita. Di Turki, hampir semua kedai makan dan kedai runcit jual yang dalam botol kaca. Kat Pengkalan Kubur Kelantan pun ada juga sesetengah kedai jual dalam botol kaca.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here