Cek Nuffnang – I Like

Cek Nuffnang

Alhamdulillah..rezeki buat beli susu anak. Sepanjang tempoh bertukar ke domain sendiri dot com, inilah kali pertama Nuffnang menghadiahkan cek buat diriku a.k.a blogger picisan. Walaupun nilainya tak setinggi yang blogger sasa ni selalu dapat, cukuplah untuk menjadi pembakar semangat untukku terus berblogging. Terima Kasih Nuffnang. I Lap U Very Much. XOXO. Lain kali bagi lagi ye. Hehe.

p/s: Semalam snap gambar cek, hari ni bila nak add dalam entri baru terperasan lupa nak save. Hilang macam tu je. Arghh..Deng..Kena tunggu next cek la jawabnya.

Β Terbaru! Baca tweet-tweet femes di channel Telegram @tweetfemes

Written by Hafiz Rahim

Penduduk planet Bumi yang merupakan fanatik kepada Wordpress dan telah menjadi blogger separuh masa sejak tahun 2011.

31 Comments

Leave a Reply
  1. waaaa..tahniah.rezeki tue kan. sambil berblogging, ada je rezeki. bape angka tue? hehehe. nih bukan blog picisan nih. dah hebat nih. blogfyna yang blog picisan. good luck for the next cheque.

  2. Tahniah. Ini satu permulaan. teruskan usaha. Next month tambah lg nilai imbuhan. insyaAllah. MakLady ni ntah bile la nk dpt mcm tu.. huhu πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Wordless Wednesday : Kicap Atau Gula

Khair Dan Upin Ipin