Ramadhan bakal menjelma

Pejam celik pejam celik sekejap je dah nak masuk bulan yang paling diberkati Allah iaitu bulan Ramadhan. Setibanya Ramadhan, banyak perancangan yang bermain difikiran Hafiz. Antaranya bersolat tarawih....

Budak Mati Selepas Ditinggalkan Didalam Kereta

Hari ni terbaca satu keratan akhbar The Star yang bertajuk "Boy dies after mun forgot she left him in her car". Tajuk yang straight forward. Sekali baca...
hard disk tipu

Beli Hard Disk Dapat Thumbdrive

Penemuan yang agak mengejutkan, memarahkan dan melawakkan bila Hafiz terbaca 1 post dalam Lowyat.Net, yang baru je terjadi baru-baru ni tentang penipuan jual beli Hard Disk kat...

Taktik Penipuan Melibatkan PosLaju

Perhatian kepada pembaca-pembaca sekalian, disini Hafiz nak kongsi sikit tentang sindiket penipuan terbaru yang melibatkan PosLaju Malaysia. Salah seorang daripada kawan Hafiz baru sahaja hampir-hampir terkena dengan...

Jangka hayat gigi ibu bapa berkurang selepas dapat baby

Ye..ini fakta sahih.jangka hayat gigi ibu bapa bayi akan berkurang dengan pantasnya selepas kelahiran anak. Baca betul-betul. "IBU BAPA". Kedua-duanya sekali. Kenapa? Puncanya bila terjadinya tindakan reflek saraf-saraf...
Baby Miracle

Fakta menarik tentang bayi baru lahir

  Fakta yang Hafiz rasakan menarik untuk di share. Mungkin ada yang dah tahu, tapi boleh nak baca balik. Bayi tiada kepala lutut. Ia tidak membentuk sehinggalah bayi...
Stop MLM

Say NO to MLM!

Terbaca 1 topik forum dimana majoriti kat situ sume yang Anti-MLM & anti-Scam. Topik tu khusus untuk pernah tertipu dengan DCHL atau sekarang lebih dikenali dengan nama...

Proses tukar hak milik kenderaan

Hari tu aku ada buat pertukaran nama kereta kancil wife Hafiz. So, biar aku explain kat sini serba sedikit tentang proses tersebut. Kereta tu sebenarnya nak ditukarkan hak...

SocMed

27,091FansLike
8,234FollowersFollow
1,412FollowersFollow
120SubscribersSubscribe