Ramadhan dipermainkan

Bila keuntungan diutamakan, macam-macam boleh terjadi. Begitulah hakikatnya yang terjadi apabila bulan Ramadhan hampir membuka tirai, ada segelintir peniaga yang sanggup mempergunakan bulan yang yang diberkati Allah...

Oh Sugar Glider

Sugar glider. Haiwan comel yang dibawa dari Australia. Kecomelan matanya yang bulat dan bulu yang gebu makin hari makin menjadi tarikan kepada sesiapa sahaja untuk membelanya. Diatas...

Infinity Downline buat perangai balik

Dah dekat musim-musim raya ni dah mkin berleluasa pula mamat-mamat scammer Infinity Downline. Kalau ikutkan dulu dah reda sekejap. Sekarang ni dah naik tocang balik. Aduhai..desperate sangat...

Jadual Waktu Imsak dan Berbuka Puasa

Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) menerusi laman sesawang rasminya telah mengeluarkan senarai jadual waktu imsak dan buka puasa di bulan Ramadhan bagi negeri-negeri seluruh Malaysia sebagai panduan...

Uncle Seekers buat perangai lagi

"Akibat mulut badan binasa", perumpamaan yang diguna pakai bagi orang yang mendapat kecelakaan akibat tingkahlaku yang tak menjaga percakapan. Tapi ungkapan tersebut agak tidak sesuai bagi blogger...

Vespa Noh Hujan

Rupa-rupanya Noh Hujan ni peminat vespa jugak. Cun tau vespa dia. Tak caya, cube tengok. Side mirror banyak tu. Teringat kat classmate Hafiz masa zaman study kat...

Osman Kering Disahkan Meninggal Dunia

Al-Fatihah kepada Osman Kering Mungkin sebelum ni heboh khabar angin yang mengatakan Osman Kering telah meninggal dunia. Tapi kali ini tweet daripada presiden Seniman Malaysia, Zed Zaidi mengesahkan...

Ramadhan Oh Ramadhan

Ramadhan kian menjelma. Masa ni ramai dah yang tengah nak planning cuti raya. Yang lagi best bila masing-masing kat pejabat semua pakat start bercerita pasal baju raya....

5 Artis Top Wanita Malaysia Berdarah Campuran

Juliana Sophie binti Johari Evans, gadis berdarah kacukan Melayu Inggeris. Dilahirkan pada 5 Julai, 1989 di Shah Alam, Selangor. Mula melibatkan diri dalam bidang pengacaraan sejak berumur...

Lamborghini Pakai Buang

Sebuah Lamborghini Gallardo dimusnahkan oleh sekumpulan lelaki di bandar Cina, Qindao setelah pemilik kereta sport Itali itu memutuskan untuk menghancurkannya untuk menunjukkan rasa kekecewaan terhadap Lamborghini. Enjinnya dikatakan mula...

SocMed

27,065FansLike
8,232FollowersFollow
1,405FollowersFollow
123SubscribersSubscribe