K-Pop? Big Bang? Apa tu?

Seriously, sebelum ni Hafiz memang clueless K-Pop tu apa. Baru hari ni je tahu, itu pun sebab adanya BIGBANG Alive Galaxy Tour 2012 (bukan teori Big Bang ye)....

Ramadhan dipermainkan – The Store minta maaf

Susulan daripada tersiarnya iklan promosi arak sempena Ramadhan, akhirnya pihak The Store Petaling Jaya mengeluarkan kenyataan memohon maaf kepada pelanggan Islam menerusi fanpage mereka.

Bazaar Ramadhan

Lagi seminggu lebih untuk kita menyambut bulan Ramadhan, time ni ramai lah peniaga-peniaga yang bersiap sedia untuk berjuang di Bazaar Ramadhan. Sampaikan ada yang kerja makan gaji,...

Uncle Seekers Positif Dadah

Ekoran penahanan Uncle Seekers di Tol Senawang tempoh hari, semalam satu laporan dari  Jabatan Siasatan Jenayah Johor telah dikeluarkan. Didalam laporan tersebut menyatakan bahawa semasa penahanan dilakukan,...

Susu Tepung China Merbahaya

Siapa yang tak kenal negara China. Dari sudut positifnya ia sebuah negara yang popular dengan barangan yang berharga murah. Memang seronok bershopping. Tapi dari sudut negatifnya pula,...

Ramadhan dipermainkan

Bila keuntungan diutamakan, macam-macam boleh terjadi. Begitulah hakikatnya yang terjadi apabila bulan Ramadhan hampir membuka tirai, ada segelintir peniaga yang sanggup mempergunakan bulan yang yang diberkati Allah...

Oh Sugar Glider

Sugar glider. Haiwan comel yang dibawa dari Australia. Kecomelan matanya yang bulat dan bulu yang gebu makin hari makin menjadi tarikan kepada sesiapa sahaja untuk membelanya. Diatas...

Infinity Downline buat perangai balik

Dah dekat musim-musim raya ni dah mkin berleluasa pula mamat-mamat scammer Infinity Downline. Kalau ikutkan dulu dah reda sekejap. Sekarang ni dah naik tocang balik. Aduhai..desperate sangat...

Jadual Waktu Imsak dan Berbuka Puasa

Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) menerusi laman sesawang rasminya telah mengeluarkan senarai jadual waktu imsak dan buka puasa di bulan Ramadhan bagi negeri-negeri seluruh Malaysia sebagai panduan...

Uncle Seekers buat perangai lagi

"Akibat mulut badan binasa", perumpamaan yang diguna pakai bagi orang yang mendapat kecelakaan akibat tingkahlaku yang tak menjaga percakapan. Tapi ungkapan tersebut agak tidak sesuai bagi blogger...

SocMed

27,116FansLike
8,259FollowersFollow
1,416FollowersFollow
117SubscribersSubscribe