JPJ Lancar Talian WhatsApp Untuk Pengguna Laporkan Kesalahan Jalan Raya

Tinggal beberapa hari lagi nak raya. Mesti ramai yang dah tak sabar nak balik kampung kan? Well.. satu pesanan khidmat masyarakat untuk semua. Nak balik kampung nanti,...
Baby Miracle

Fakta menarik tentang bayi baru lahir

  Fakta yang Hafiz rasakan menarik untuk di share. Mungkin ada yang dah tahu, tapi boleh nak baca balik. Bayi tiada kepala lutut. Ia tidak membentuk sehinggalah bayi...

Astro Celebrates Merdeka

Hari ini dapat menghadirkan diri ke event Astro Celebrates Merdeka di Midvalley Megamall yang ber-tag-kan #UrMalaysianIsShowing #GoBeyond. Ramai juga blogger yang sempat Hafiz jumpa, antaranya Cik Lily...

‘AyoPoligami’ Aplikasi Untuk Mereka Yang Ingin Berpoligami

Satu idea yang pelik tapi unik apabila terciptanya satu aplikasi yang memudahkan pengguna mencari jodoh. Jodoh yang dimaksudkan bukanlah jodoh untuk perkahwinan pertama, akan tetapi jodoh untuk individu...

UFO Capsule

Sedang tangan asyik mengodek-godek segala macam info di Google, aku terjumpa something yang agak menarik dan pelik untuk dikongsikan. UFO Capsule Hotel Pernah dengar? Seriously, aku pun first time...

Ayam Golek Murah

Menu pilihan Hafiz tiap kali menjamu selera tidak sah sekiranya tidak dihidangkan ayam. Walaupun bermacam-macam menu telah terhidang, paling kurang mesti ada satu lauk ayam ..tidak kira...

Tablet: Beli 1 Dapat 2

Ah sudah. Dah ada 2 biji pulak tablet dekat rumah. Satu yang aku baru beli untuk Khair tempoh hari, satu lagi yang aku dah beli 2 tahun...

Sepetang Bersama Mak Dara

Serius..sebelum ini belum pernah lagi Hafiz attend mana-mana birthday party orang dewasa. So, bila dapat satu jemputan ke birthday party seorang rakan blogger, Mak Dara..rasa macam terlebih...
Lori hantu

Bila Treller Buat Onar

Driver lori.. driver treller.. kalau tak buat onar memang tak sah. Kejadian ini berlaku dekat dengan pejabat aku. Lorong-lorong sempit, kereta park kiri kanan. Boleh pula hamba Allah...

Follower Tegar Blog Hafiz Rahim

Terharu betul. Tak sangka blog Hafiz Rahim ada silent reader yang sudi jadi follower tegar. Hinggakan masa diorang pergi holiday di Perth pun sanggup buka blog aku...

SocMed

27,065FansLike
8,232FollowersFollow
1,405FollowersFollow
123SubscribersSubscribe