Murahnya Tempah Kuala Lumpur Tour Packages Dengan Traveloka

Bila tengok kawan-kawan travel sana sini, tipu la kalau kata dalam hati tak teringin nak travel jugak kan. Lebih-lebih lagi bila kawan yang travel tu pulak asyik...

Kad TnG Tak Boleh Pakai, Nasib Baik Ada MyKad

Aku ada 3 keping kad lebihan TnG. Tambah dengan satu lagi kad yang aku selalu pakai, maka jumlahnya ada 4. Dan kalau ikutkan expiry date kat belakang...

Aku Kembali Bersemangat Untuk Melabur Saham

Nothing much to say sebab minggu ni agak busy. Nak update entri kat blog pun tak sempat. Cubaan untuk memaksa diri menghadap laptop kebanyakannya berakhir dengan kekecewaan....

Suka Sangat Khair Belajar Bahasa Inggeris Di KLC Puchong

Awal Khair bangun ahad lepas. Jam 6.45 pagi dah siap-siap pergi mandi, sebabnya daddy dah janji nak bawa tempat special. Dia, kalau dah kata janji benda sesuatu...

Sudah Hampir 7 Tahun Aku Serius Berblogging

Pejam celik, pejam celik dah 6 tahun lebih aku blogging dengan serius. Sebelum daripada tu boleh kata aku blogging sekadar suka-suka, entri pun dihasilkan tanpa sebarang tujuan....

5 Tempat Menarik Untuk Bawa Anak-Anak Cuti Sekolah

Tak lama dah nak cuti sekolah lagi. Masa ni berebut-rebut lah mak ayah tengah cari pakej-pakej ataupun tempat percutian menarik cuti sekolah untuk bawa ahli keluarga. Family...

Makan Itik Salai Masthar di Sungai Ramal, Bangi. Sedap, Cuma..

Seawal jam 10 pagi lagi kedai makan itik salai Masthar di Sungai Ramal, Bangi dah bermula operasi. Tergerak hati nak singgah ke sana apabila Khair yang beria...

Alamanda Dah Ada Butik Himalaya, Makin Mudah Nak Beli “Neem” Skin Wellness

Alamanda dah memang jadi shopping mall favourite aku sejak mula-mula menetap di Bandar Baru Bangi lagi. Terutamanya apabila nak mencari sesuatu barang keperluan harian, memang disinilah aku...

Bila Khair Hilangkan Handphone Tanpa Sengaja

Rutin sebelum tidur, Khair selalu ingatkan aku untuk charge handphone dia. Aku pun, dari jauh iyakan je apa yang diberitahu tanpa berpaling pun sama untuk tengok dia...

Rampai Puteri Medical Centre Sediakan Pakej Bersalin Sekali Bayar Tanpa Caj Tambahan

Satu perkara yang bermain di fikiran tatkala isteri mengandung ialah, hospital mana yang nak dipilih untuk isteri melahirkan anak tu nanti? Of course kalau difikirkan keselesaan, memang...

SocMed

27,112FansLike
8,266FollowersFollow
1,416FollowersFollow
117SubscribersSubscribe