Cabaran 30 Hari Day 5 – Ayat Untuk Bekas Kekasih

Okay. Entri ini merupakan task yang kelima untuk cabaran 30 hari. Pada mulanya aku fikir macam nak twist sikit tajuk supaya ianya nampak lain daripada yang lain....

Tempahan Nasi Dagang Semakin Laris!

Tadaa.. Dah siap! Tempahan nasi dagang hari ni.. Untuk 50 orang makan. Siap bungkus elok-elok dalam bekas plastik, kemudian letak kat dalam bekas polisterine besar. Mudah nak angkut masuk...

Had Umur Pengeluaran Penuh KWSP 60 Tahun?

Jika ada yang bersetuju tentang had umur pengeluaran simpanan KWSP dinaikkan kepada 60 tahun, maaf aku sangat tak setuju. Semalam baru saja aku submit borang kaji selidik yang...

Berbaloi Ke Belajar SEO? Ini Jawapan Aku

SEO.. Tak susah. SEO.. Tak membosankan. SEO.. Tak bazirkan masa. SEO juga.. Tak perlu modal yang besar. Dan yang paling seronok, SEO.. mampu memberikan keuntungan dalam jangka masa panjang. Buktinya.. Tahniah.. Tahniah.. Dan...

Tips Kuruskan Badan Dengan Pantas

Entri ini ditujukan khas kepada dua blogger yang Hafiz kenal, BroFramestone dan juga Boni *some text missing*. Disebabkan dua orang mamat ini terpanggil untuk menyertai cabaran 6ix...

Wordless Wednesday : Perilaku Tidak Senonoh

Aksi terlampau betul..Tak menyempat-nyempat nak cari bilik.

Ramadhan Bakal Menjelma Lagi

Nah..banner bazaar ramadhan telah mula dipasang disekitar Bandar Baru Bangi menandakan tempahan tapak perniagaan telah pun dibuka. Seperti yang Hafiz tulis dalam entri sebelum ini, bulan ramadhan bulan...

Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2014

Yeah.. Bermula hari ini sehingga 4 Mei 2014, berlangsungnya Pesta Buku Antarabangsa yang diadakan di Dewan Merdeka PWTC. Tempat yang menghimpunkan pelbagai bahan bacaan yang menarik, sesuai kepada...

Hanis Zalikha – Kalau Ada Jodoh Tak Kemana

Siapa yang tak kenal Hanis Zalikha. Seorang blogger selebriti yang cantik dan manis bila dipandang. Orangnya yang tinggi lampai mampu mencairkan hati mana-mana lelaki yang terserempak dengannya....
Philips Avent Mummy's Wishing Wall Contest

Philips Avent Mummy’s Wishing Wall Contest

Yes, berita baik kepada para ibu diluar sana. Sempena dengan ulang tahun Philips Avent Malaysia yang ke-30, baru-baru ini mereka telah menganjurkan satu peraduan foto menarik yang...

SocMed

27,113FansLike
8,264FollowersFollow
1,417FollowersFollow
117SubscribersSubscribe