iPhone 5 Gadget Impian

Walaupun bagi pengguna Android tegar seperti Hafiz sendiri, bila disebut sahaja iPhone 5 akan diberikan secara percuma. Hati mana yang tak tenteram. Yelah, ada orang nak bagi...

3 Iklan Raya Paling Comel Tahun 2017

Bulan Ramadan ini pelbagai pihak telah mengeluarkan iklan raya masing-masing. Ada yang menarik, ada yang lucu, ada yang poyo, ada yang sedih, dan ada juga yang entah...

Tahan Kentut Itu Bagus

Seriously betul-betul rasa tak logik pada permulaannya. Sebelum ini aku rasakan kalau dah rasa nak kentut sangat tu baik lepas kan aje, in case lah ada gas-gas...

The Pool – Destinasi Malam Bersuasana Kontemporari

Bagi sesiapa yang kebuntuan idea mencari tempat untuk korang luangkan masa bersama teman atau sahabat handai, kali ni biar Hafiz share satu tempat yang agak cool dan...
Spritzkool by Spritzer

Spritzer Dari Minuman Ke Produk Kecantikan

Spritzer, jenama terkemuka air mineral. Telah setapak lagi maju ke hadapan. Jangan tak tahu, kali ini mereka telah keluarkan satu produk baru yang dinamakan Spritzkool. Produk semburan muka, khusus...
Baby Miracle

Fakta menarik tentang bayi baru lahir

  Fakta yang Hafiz rasakan menarik untuk di share. Mungkin ada yang dah tahu, tapi boleh nak baca balik. Bayi tiada kepala lutut. Ia tidak membentuk sehinggalah bayi...

Yes! Berjaya Pisahkan Khair Tidur Bilik Asing

Akhirnya niat nak pisahkan tempat tidur Khair ke bilik dia sendiri tercapai jugak. Sebelum ni niat asyik tertangguh sebab kewangan tak mengizinkan untuk hiaskan bilik...

Kali Pertama Makan Sup Tulang Merah Restoran Banafee Village, Johor Bahru

Masih lagi throwback trip percutian ke Johor tempoh hari. Tapi kali ini aku nak bercerita secara ringkas tentang menu yang menjadi pilihan ramai sekiranya korang search tempat...

Final Piala Malaysia – Kelantan vs ATM

Akhirnya masa yang ditunggu-tunggu. Perlawanan terakhir Piala Malaysia di antara dua pasukan kuat, Kelantan dengan Angkatan Tentera Malaysia (ATM). Barisan pemain Kelantan: Khairul Fahmi  ( PG ) Shakir Saari ...

SocMed

27,142FansLike
8,449FollowersFollow
1,422FollowersFollow
112SubscribersSubscribe