Amalkan 6 Makanan Ini Untuk Bantu Membakar Lemak Degil Dalam Badan

Kadang-kadang tak semestinya orang yang berbadan langsing tak mempunyai lemak-lemak degil di tubuh badan mereka. Cuba selak baju korang, ada tak spare tayar yang melekat diperut? Ada...

Cabaran 30 Hari Day 5 – Ayat Untuk Bekas Kekasih

Okay. Entri ini merupakan task yang kelima untuk cabaran 30 hari. Pada mulanya aku fikir macam nak twist sikit tajuk supaya ianya nampak lain daripada yang lain....

Musim Raya, Tempah Nasi Dagang Untuk Open House

Sejak dari hari pertama raya lagi, tempahan Nasi Dagang Bonda Ani dah mula masuk. Cuma nak tak nak je terima order tu. Almaklumlah, mood tengah raya.. mesti lah...

Panduan Dan Contoh Soalan Exam PTD 2016

Wah berderu-deru orang tanya aku pasal contoh soalan exam PTD 2016. Aku rasa exam kali ni mesti havoc gila. Yalah, yang dipanggil untuk menduduki exam adalah 77,000 orang...

Apa Yang Menarik Dengan Bantuan Sara Hidup Rakyat 2019?

Beberapa tahun sudah rasanya ramai golongan berpendapatan rendah B40 yang dah merasa imbuhan yang diberikan kerajaan dalam bentuk bantuan kewangan yang dipanggil BR1M. Namun, ianya...

Pengalaman Makan Seafood Di Senibong Village

Senibong antara salah satu lagi tempat wajib singgah kalau pergi ke Johor. Disini beraneka makanan yang berasaskan seafood boleh didapati. Tak ketinggalan untuk menjamu selera ketika family...

Formal Attire, No More Casual

Itu dia..Kalau minggu ni bermulanya kebebasan bagi bro Shakkido dari aspek pemakaian formal attire ditempat kerja..Perkara yang sebaliknya pula ditempat kerja Hafiz. Semalam baru je dapat email...
Iftar Ramadhan Bersama Denaihati

Iftar Ramadhan Bersama Denaihati

Mood Iftar Ramadhan bersama Denaihati beberapa jam yang lalu masih segar dalam ingatan. Bertempat di Hotel Singgahsana, Petaling Jaya..majlis ditaja oleh Denaihati bersempena dengan ulang tahunnya yang ke-5. Alhamdulillah....

Atap.co Mudahkan Anda Mencari Pereka Bentuk Dalaman (Interior Designer) Rumah

Tak semua orang ada bakat untuk menghias rumah secantik mahligai, tak semua orang juga ada sumber kewangan yang melimpah ruah bagi mendapatkan kediaman secantik istana. Namun begitu,...

Model-Model Kelab Blogger Ben Ashaari Bergambar

Blogger, mana boleh berpisah dengan gambar. Bila cakap je ada photoshoot, bukan main seronok lagi semua. Dapat pula bergambar dengan sponsor. Pehh.. masing-masing apa lagi, posing mengalahkan model. Laki-laki, ada...

SocMed

27,091FansLike
8,234FollowersFollow
1,412FollowersFollow
120SubscribersSubscribe