Smartboard Untuk Khair

Dalam banyak-banyak barang yang pernah aku beli, smart board ini yang paling berguna untuk Khair. Berkali-kali conteng, padam dan lempar pun ianya masih tidak menunjukkan sebarang tanda kerosakkan...

Hukum Mempamerkan Gambar Mendedah Aurat

Salam semua. Ramadhan telah meninggalkan kita. Digantikan pula dengan Syawal. Mesti ramai sekarang ni yang tengah berlumba-lumba untuk muat naik gambar raya. Tak kurang juga bagi photographer-photographer...

COTY2U 2012 : Kereta Sultan Johor

Bertempat di MATRADE Exhibition & Convention Centre, Jalan Duta berlangsungnya COTY2U Autoshow dimana Hafiz serta wife dan Khair telah berpeluang menyaksikan sendiri sebahagian daripada koleksi kereta mewah...

Menu Baru Buffet Ramadhan Bangi Golf Resort

Satu yang aku suka tentang Bangi Golf Resort bilamana kalau nak dekat bulan Ramadhan, mereka antara yang terawal menghantar jemputan pada aku untuk datang food review Buffet...

Panggilan Telefon Misteri

Situasi pelik apabila menerima panggilan telefon daripada nombor sendiri. Pada mulanya aku agak ragu-ragu untuk menjawab panggilan tersebut. Masuk kali kedua panggilan diterima, panggilan dijawab. "Hello" "Hello" Ada orang lain disebalik...

Iron Man 3 Bersama Blogger Advertlets

Selamat sudah melayan filem terbaru Iron Man 3 versi 3D. Terima kasih kepada pihak Advertlets dan juga blogger ini kerana sudi memetik nama Hafiz untuk turut serta...

Street Food In Penang You Must Try

There are many properties for sale in Malaysia, such as 28 Boulevard. There are also many properties available for sale...

Sepetang Bersama Mak Dara

Serius..sebelum ini belum pernah lagi Hafiz attend mana-mana birthday party orang dewasa. So, bila dapat satu jemputan ke birthday party seorang rakan blogger, Mak Dara..rasa macam terlebih...

WHISKAS® Menggalakkan Tanggungjawab Terhadap Pemilikan Haiwan Peliharaan Dalam Kalangan Kanak-kanak

Tanggal 23 Mei lalu, Mars Petcare mengumumkan bahawa mereka telah menjangkau lebih daripada 45,000 kanak-kanak dari 65 buah sekolah rendah pada tahun ini untuk menggalakkan Tanggungjawab Pemilikan...

Zakat Keatas Diriku

Jika diikutkan syarat zakat, Hafiz merupakan diantara golongan yang wajib dikenakan zakat. Zakat yang bermaksud; Membersihkan harta dan diri seseorang daripada sifat bakhil dan kedekut. Dikenakan terhadap: Individu yang mempunyai...

SocMed

27,034FansLike
8,168FollowersFollow
1,409FollowersFollow
132SubscribersSubscribe