Makan Itik Salai Masthar di Sungai Ramal, Bangi. Sedap, Cuma..

Seawal jam 10 pagi lagi kedai makan itik salai Masthar di Sungai Ramal, Bangi dah bermula operasi. Tergerak hati nak singgah ke sana apabila Khair yang beria...

Alamanda Dah Ada Butik Himalaya, Makin Mudah Nak Beli “Neem” Skin Wellness

Alamanda dah memang jadi shopping mall favourite aku sejak mula-mula menetap di Bandar Baru Bangi lagi. Terutamanya apabila nak mencari sesuatu barang keperluan harian, memang disinilah aku...

Bila Khair Hilangkan Handphone Tanpa Sengaja

Rutin sebelum tidur, Khair selalu ingatkan aku untuk charge handphone dia. Aku pun, dari jauh iyakan je apa yang diberitahu tanpa berpaling pun sama untuk tengok dia...

Rampai Puteri Medical Centre Sediakan Pakej Bersalin Sekali Bayar Tanpa Caj Tambahan

Satu perkara yang bermain di fikiran tatkala isteri mengandung ialah, hospital mana yang nak dipilih untuk isteri melahirkan anak tu nanti? Of course kalau difikirkan keselesaan, memang...

Seminggu Lebih Selsema, Kahak Berdarah. Petanda Kanser Hidung?

Seminggu lebih aku selsema. Bangun dari tidur je mesti berkahak je kat dalam ruang tekak. Hembus keluar hingus hijau pekat, sedut ludah pun berkahak. Sampai satu masa selang...

Mini Karnival Sungai, Mendidik Orang Awam Tentang Kepentingan Menjaga Sungai

Tahap kesedaran masyarakat Malaysia tentang penjagaan alam sekitar masih rendah. Saban hari boleh dilihat orang-orang yang tidak bertanggungjawab membuang sampah merata-rata walaupun pada zahirnya tong-tong sampah telah...

Yes.. Kereta Aku Dah Dipasang RFID

Akhirnya berjaya juga aku attend appointment pemasangan RFID. Ikutkan plan, dari minggu pertama tawaran untuk hadir ke sesi pemasangan lagi aku dah bercadang nak pergi. Tapi, entah...

Inilah Punca Kenapa Aku Marah Dengan TM Unifi

Demm.. kali ni aku rasa macam nak marah TM Unifi.. sebab, sampai hati diorang perlakukan aku macam ni. Lama aku tunggu, hari demi hari aku berharap.. bagaikan...

Atap.co Mudahkan Anda Mencari Pereka Bentuk Dalaman (Interior Designer) Rumah

Tak semua orang ada bakat untuk menghias rumah secantik mahligai, tak semua orang juga ada sumber kewangan yang melimpah ruah bagi mendapatkan kediaman secantik istana. Namun begitu,...

Selain Di HUKM, Kini Ronald McDonald House Bakal Dibina Di HUSM

Seriously eh aku baru je tahu kalau sesiapa ada anak-anak bawah 18 tahun yang sakit dan terpaksa jalani rawatan di HUKM atau di HUSM untuk sesuatu jangka...

SocMed

27,396FansLike
1,117FollowersFollow
10,030FollowersFollow
1,387FollowersFollow
60SubscribersSubscribe