Galeri Muslim Bantu Memudahkan Pencarian Keperluan Umrah

Sebagai seorang yang beragama Islam, selain daripada mengerjakan haji, melakukan umrah adalah saat yang dinanti-nantikan. Umrah, yang jatuh hukumnya wajib sekali seumur hidup apabila telah...

Kad Raya, Kad Kahwin.. Penting Lagi Ke?

Ramadhan dah dekat, feel nak raya tu dah mula muncul dalam diri. Tahu tak selain baju raya ataupun balik kampung, benda apa lagi yang mampu...

Yes! Berjaya Pisahkan Khair Tidur Bilik Asing

Akhirnya niat nak pisahkan tempat tidur Khair ke bilik dia sendiri tercapai jugak. Sebelum ni niat asyik tertangguh sebab kewangan tak mengizinkan untuk hiaskan bilik...

Nutrition Pro Kedai Protein & Supplement Bodybuilding Paling Murah Di Malaysia – Pengalaman Aku...

Sejak setahun dua ini populariti untuk golongan lelaki men-sado-kan diri semakin meningkat naik. Kalau dulu kelibat abang-abang sado sukar untuk dijumpai dan kewujudan gym pun...

Ini Dia Port Jual G-Shock Original Yang Wajib Korang Tahu

Fenomena kegilaan jam Casio G-Shock ni memang tak pernah surut-surut. Sejak aku di bangku sekolah lagi, kalau nampak je jam G-Shock, mesti ramai yang ketar...

Jangan Lupa Serbu Hari BioUsahawan 2019 di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC)

Aku pernah berkongsi maklumat berkenaan satu peluang keemasan buat mereka yang bergelar usahawan tempatan, startup serta PKS untuk mengembangkan rangkaian perniagaan didalam dan luar negara, iaitu...

Kumpul Buku Cerita Treetop Twins Adventure Untuk Terapkan Minat Membaca Dikalangan Anak-Anak

Minat membaca dalam jiwa kanak-kanak ni memang perlu diterapkan seawal kanak-kanak lagi. Kalau diorang dah besar baru nak didik supaya rajin membaca, memang akan jadi...

Kenapa Usahawan Tempatan Perlu Menyertai BioUsahawan 2019

Untung betul usahawan zaman sekarang ye, dimana-mana sekalipun mesti ditawarkan dengan sokongan daripada pihak luar untuk bantu mereka kembangkan perniagaan masing-masing. Betul tak?

Bila Anak Cuti Sakit, Mak Ayah Buatkan Surat Tidak Hadir Ke Sekolah

Hari ni Khair tak berapa sihat. Pagi ni je dah 2 kali dia muntah. Bangun dari tidur, check suhu badan.. 39.7 darjah celcius. Weh.. panas....

6 Channel Youtube Terbaik Malaysia 2019

Lately makin kerap aku habiskan masa melayan channel-channel video yang ada kat Youtube ni. Mula-mula rasa macam apa benda aku buat ni, better layan Twitter...

SocMed

27,137FansLike
8,445FollowersFollow
1,422FollowersFollow
112SubscribersSubscribe