Melabur Saham Cara “Buy The Rumor, Sell The News”

Tahun ni walaupun banyak berita yang dikeluarkan mengenai ekonomi negara yang tidak begitu kukuh, tak bermakna kita tak boleh menjana keuntungan daripada pelaburan saham.

Street Food In Penang You Must Try

There are many properties for sale in Malaysia, such as 28 Boulevard. There are also many properties available for sale...

Keberkesanan McDonald’s Drive-Thru Dalam Memenuhi Permintaan Pelanggan

Bukan sekali, tapi dah berkali-kali aku guna servis mereka ni. Apa tu? Haa.. ni dia, McDonald's Drive-Thru. Tipu la kan kalau ada orang yang tak...

Oh!FreeFood Applikasi Untuk Berkongsi Atau Dapatkan Makanan Secara Percuma

Manusia ni memang kerap kali tewas dengan nafsu. Paling banyak, tewas dengan nafsu membeli la terutamanya bila dah masuk bulan Ramadan. Pergi bazar Ramadan nampak...

Butik 5 Waktu Kini Dibuka Di Bangi

Kurta ataupun jubah berjenama 5 Waktu, serious la siapa je yang tak kenal kan. Tiap-tiap tahun kot jenama ni trending kat laman sosial, setanding dengan...

Galeri Muslim Bantu Memudahkan Pencarian Keperluan Umrah

Sebagai seorang yang beragama Islam, selain daripada mengerjakan haji, melakukan umrah adalah saat yang dinanti-nantikan. Umrah, yang jatuh hukumnya wajib sekali seumur hidup apabila telah...

Kad Raya, Kad Kahwin.. Penting Lagi Ke?

Ramadhan dah dekat, feel nak raya tu dah mula muncul dalam diri. Tahu tak selain baju raya ataupun balik kampung, benda apa lagi yang mampu...

Yes! Berjaya Pisahkan Khair Tidur Bilik Asing

Akhirnya niat nak pisahkan tempat tidur Khair ke bilik dia sendiri tercapai jugak. Sebelum ni niat asyik tertangguh sebab kewangan tak mengizinkan untuk hiaskan bilik...

Nutrition Pro Kedai Protein & Supplement Bodybuilding Paling Murah Di Malaysia – Pengalaman Aku...

Sejak setahun dua ini populariti untuk golongan lelaki men-sado-kan diri semakin meningkat naik. Kalau dulu kelibat abang-abang sado sukar untuk dijumpai dan kewujudan gym pun...

Ini Dia Port Jual G-Shock Original Yang Wajib Korang Tahu

Fenomena kegilaan jam Casio G-Shock ni memang tak pernah surut-surut. Sejak aku di bangku sekolah lagi, kalau nampak je jam G-Shock, mesti ramai yang ketar...

SocMed

27,089FansLike
8,218FollowersFollow
1,413FollowersFollow
121SubscribersSubscribe