Sponsored post. Sekiranya anda berminat untuk iklankan produk, servis, event atau lain-lain, boleh hantarkan pertanyaan anda kepada hafizmdrahim@gmail.com.

Murahnya Tempah Kuala Lumpur Tour Packages Dengan Traveloka

Bila tengok kawan-kawan travel sana sini, tipu la kalau kata dalam hati tak teringin nak travel jugak kan. Lebih-lebih lagi bila kawan yang travel tu pulak asyik...

Suka Sangat Khair Belajar Bahasa Inggeris Di KLC Puchong

Awal Khair bangun ahad lepas. Jam 6.45 pagi dah siap-siap pergi mandi, sebabnya daddy dah janji nak bawa tempat special. Dia, kalau dah kata janji benda sesuatu...

Sudah Hampir 7 Tahun Aku Serius Berblogging

Pejam celik, pejam celik dah 6 tahun lebih aku blogging dengan serius. Sebelum daripada tu boleh kata aku blogging sekadar suka-suka, entri pun dihasilkan tanpa sebarang tujuan....

Alamanda Dah Ada Butik Himalaya, Makin Mudah Nak Beli “Neem” Skin Wellness

Alamanda dah memang jadi shopping mall favourite aku sejak mula-mula menetap di Bandar Baru Bangi lagi. Terutamanya apabila nak mencari sesuatu barang keperluan harian, memang disinilah aku...

Rampai Puteri Medical Centre Sediakan Pakej Bersalin Sekali Bayar Tanpa Caj Tambahan

Satu perkara yang bermain di fikiran tatkala isteri mengandung ialah, hospital mana yang nak dipilih untuk isteri melahirkan anak tu nanti? Of course kalau difikirkan keselesaan, memang...

Mini Karnival Sungai, Mendidik Orang Awam Tentang Kepentingan Menjaga Sungai

Tahap kesedaran masyarakat Malaysia tentang penjagaan alam sekitar masih rendah. Saban hari boleh dilihat orang-orang yang tidak bertanggungjawab membuang sampah merata-rata walaupun pada zahirnya tong-tong sampah telah...

Atap.co Mudahkan Anda Mencari Pereka Bentuk Dalaman (Interior Designer) Rumah

Tak semua orang ada bakat untuk menghias rumah secantik mahligai, tak semua orang juga ada sumber kewangan yang melimpah ruah bagi mendapatkan kediaman secantik istana. Namun begitu,...

Selain Di HUKM, Kini Ronald McDonald House Bakal Dibina Di HUSM

Seriously eh aku baru je tahu kalau sesiapa ada anak-anak bawah 18 tahun yang sakit dan terpaksa jalani rawatan di HUKM atau di HUSM untuk sesuatu jangka...

Farm In The City, Kami Datang Lagi!

Farm In The City, petting zoo popular di Selangor. Siapa yang tak pernah datang ke sini wajib masukkan tempat ni dalam senarai place to go korang, especially...

Weh.. Ada Tiket Murah Ke Bangi Wonderland!

Kali terakhir aku jejakkan kaki ke Bangi Wonderland adalah pada tahun 2016, yang mana pada waktu itu juga merupakan kali pertama aku pergi ke taman tema itu...

SocMed

27,035FansLike
8,167FollowersFollow
1,409FollowersFollow
132SubscribersSubscribe