Sponsored post. Sekiranya anda berminat untuk iklankan produk, servis, event atau lain-lain, boleh hantarkan pertanyaan anda kepada hafizmdrahim@gmail.com.

Patung Figurin BoBoiBoy Limited Edition Untuk Khair

Yesza.. Sempena dengan kempen kesetiaan 7Eleven, Khair dapat hadiah. Hadiah berupa, koleksi model figurin 3D BoBoiBoy. Limited edition keluaran 7Eleven. Comel-comel hokay, ada 8 design kesemuanya. Aku tunjukkan...

Duopharma Biotech Berhad (dahulunya dikenali sebagai CCM Duopharma Biotech Berhad) (“Duopharma Biotech”) Sebagai Peneraju...

Tak dinafikan dalam aktiviti seharian, pengambilan suplemen membantu kita untuk meningkatkan kesihatan. Aku sendiri pun mengaku, pengambilan multi-vitamin membantu menyihatkan badan setelah usia semakin meningkat.

Bestnya Makan Di Stacks By Las Vacas

Bagi peminat burger ataupun sandwich, ni haa.. ada satu port baru di IOI City Mall, Stacks by Las Vacas. Beberapa hari lepas baru je aku pergi grand...

“TouchStyle” Applikasi Pengurusan Kewangan Dari Bank Rakyat

Wah.. Bank Rakyat pun dah mula keluarkan applikasi sendiri? Berlandaskan prinsip Syariah? Hebat. “TouchStyle”, nama yang diberi. Pembinaan applikasi ini diilihat sangat kemas dan mesra pengguna. Selain daripada applikasi...

Kenapa Usahawan Perlu Pergi Ke Malaysia Halal Expo 2019 (Malaysia to Japan for 2020...

Tak lama lagi Jepun akan menjadi tuan rumah bagi Sukan Olimpik 2020. Sukan yang mengumpulkan lebih 200 buah negara bagi merentap kedudukan terbaik dalam pelbagai...

Last Call Untuk Menang RM20000 Shell FuelSave Challenge

Ingat lagi contest Shell FuelSave Challenge 2014 yang aku war-warkan baru-baru ini? Jika ingat, bagus. Daya ingatan korang memang super power. Okay, merujuk kepada contest itu, disini aku...

Solar Photovoltaic – Solar PV Petronas

Bertempat di Level 6 Menara 3 KLCC, Hafiz bersama beberapa lagi blogger lain yang dijemput sebagai media telah menghadiri satu majlis pelancaran Sistem Solar Photovoltaic (Solar PV)...

Program Sewa Kereta Elektrik COMOS

Ahaa.. siapa nak sewa kereta elektrik? 100% elektrik, bukan hybrid punya. Kalau ada yang berminat, mungkin boleh usha program ni, Electric Vehicle (EV) Car Sharing Program. Actually, program...

Borong Hijab Di Roadshow Hijabey 2015

Siang tadi sempat jalan-jalan cuci mata di Roadshow Hijabey, IDCC. Niat dihati nak jumpa Neelofa kalau-kalau dia ada dekat booth jualan hijabnya. Tapi malangnya angan-angan hanya tinggal angan-angan....

Bestnya Dinner Special di Chili’s

Lama betul rasanya tak melepak di Chili's. Seingat aku, kali terakhir menjamu selera disini adalah pada tahun lepas, yang mana pada ketika itu lokasi yang menjadi pilihan aku...

SocMed

27,035FansLike
8,167FollowersFollow
1,409FollowersFollow
132SubscribersSubscribe