Sponsored post. Sekiranya anda berminat untuk iklankan produk, servis, event atau lain-lain, boleh hantarkan pertanyaan anda kepada hafizmdrahim@gmail.com.

Mengenali Cendawan Susu Harimau

Cendawan Susu Harimau, namanya saja sudah cukup menggerunkan. Kali pertama mendengarnya, terbayang didalam fikiran satu jenis cendawan yang besar. Mencari cendawan yang kononnya terhasil daripada susu harimau yang...

Anda Tak Akan Menyesal Makan Di Foodtruck Bangi

Sudah menjadi kebiasaan buat diri aku untuk mengisi perut yang kelaparan dengan menjamu selera dikedai-kedai makan yang terdapat di sekitar Bandar Baru Bangi. Pelbagai restoran dan kedai makan...

Lawak Ke Der 3 – Gelak Tanpa Henti

Pertama kali aku jejakkan kaki ke Panggung Sari Istana Budaya untuk menonton Lawak Ke Der 3 secara live. Row keempat dari depan, memang port terbaik der. Jelas...

Patung Figurin BoBoiBoy Limited Edition Untuk Khair

Yesza.. Sempena dengan kempen kesetiaan 7Eleven, Khair dapat hadiah. Hadiah berupa, koleksi model figurin 3D BoBoiBoy. Limited edition keluaran 7Eleven. Comel-comel hokay, ada 8 design kesemuanya. Aku tunjukkan...

Persidangan ISES 2014

Minggu lepas aku berkesempatan untuk menghadirkan diri ke satu persidangan ilmu yang bertempat di Sunway Resort & Spa. Persidangan ilmu itu yang dinamakan International Sustainable Energy Summit...

Puas Hati Berbuka Puasa di Buffet Ramadhan 9Kedondong

Kalau ikutkan hati memang tahun ni aku plan nak cukupkan hari untuk berbuka puasa di rumah je sebab nak jimatkan perbelanjaan. Tapi, dah nama pun rezeki Ramadhan. Bila...

SEDA Malaysia Open Day Blogger Workshop 2013

Sama seperti dalam entri bro Titan, aku pun turut sekali hadir ke SEDA Malaysia Open Day Blogger Workshop 2013 yang diadakan di Berjaya Times Square Hotel baru-baru...

Menang RM20,000 Dengan Shell FuelSave Challenge 2014

Nak menang RM300? Ala sikit.. RM2, 000? Tak pun RM20,000? Wow, banyak! Haa okay kalau korang nak menang, ini aku nak bagitahu caranya. Bermula pada bulan Julai yang...

Punca Rambut Gugur Dan Cara Mengatasinya

Betul atau tidak, keguguran rambut merupakan sesuatu yang sangat mengganggu emosi dan penampilan seseorang tidak kira bagi laki-laki ataupun perempuan? Meskipun ia adalah benar bahawa lelaki lebih cenderung...

Network Test Digi 4G LTE, Mantap!

Lebih daripada 5 tahun aku jadi pengguna tegar Digi, dan beberapa hari lepas aku merupakan salah seorang blogger yang bertuah kerana dijemput untuk menghadiri satu event mereka yang bertempat...

SocMed

27,035FansLike
8,167FollowersFollow
1,409FollowersFollow
132SubscribersSubscribe