Sponsored post. Sekiranya anda berminat untuk iklankan produk, servis, event atau lain-lain, boleh hantarkan pertanyaan anda kepada hafizmdrahim@gmail.com.

Pengalaman Menarik Di The Sky, One City Mall

Wah.. pertama kali datang The Sky, best rupanya. Ingatkan sekadar tempat makan biasa-biasa je. Tapi rupa-rupanya bukan, aku silap. The Sky adalah satu tempat yang menyediakan kawasan makan...

Chocolate Museum Kota Damansara, Syurga Coklat

Hari minggu yang lalu, aku meluangkan masa bersama beberapa orang rakan blogger untuk melawat sebuah tempat yang cukup unik dipanggil Chocolate Museum. Sebelum ini, tak pernah terlintas difikiran...

Beli Steam Iron Di Lazada Malaysia

Mudahnya sekarang. Semua dihujung jari. Tekan mouse beberapa kali, masukkan butir-butir peribadi kemudian barang yang dipesan akan dihantar terus ke rumah. Hohoho. Buktinya..Dua hari lepas, barangan yang aku...

Butik 5 Waktu Kini Dibuka Di Bangi

Kurta ataupun jubah berjenama 5 Waktu, serious la siapa je yang tak kenal kan. Tiap-tiap tahun kot jenama ni trending kat laman sosial, setanding dengan...

Bantu Membantu Amalan Mulia

Setiap individu itu dijadikan unik dan mempunyai 1001 kisah yang dipanggil asam garam kehidupan yang boleh dicoretkan untuk dikongsikan bersama. Ada sebahagiannya mampu dijadikan sumber inspirasi dan...

Ini Dia Port Jual G-Shock Original Yang Wajib Korang Tahu

Fenomena kegilaan jam Casio G-Shock ni memang tak pernah surut-surut. Sejak aku di bangku sekolah lagi, kalau nampak je jam G-Shock, mesti ramai yang ketar...

SalamWeb, Pelayar Laman Web Patuh Syariah

Penggunaan internet boleh dikatakan keperluan harian untuk generasi sekarang. Tanpa internet, hari-hari yang mendatang boleh menjadi suram sekaligus menyebabkan kemurungan yang tidak dijangka. Namun begitu,...

Kad Raya, Kad Kahwin.. Penting Lagi Ke?

Ramadhan dah dekat, feel nak raya tu dah mula muncul dalam diri. Tahu tak selain baju raya ataupun balik kampung, benda apa lagi yang mampu...

Pertama Kali Pakai Pomade, Ini Yang Berlaku..

Ini pengakuan jujur. Ikhlas dari hati. Tak de spin cerita mana-mana. Rambut aku, dah bertahun tak pakai minyak ataupun apa-apa jenis gel rambut. Seingat aku, kali terakhir aku lumur...

Audra HomeShield, Alat Yang Mampu Mengawal Aktiviti Layaran Internet Pengguna

Penggunaan internet sememangnya ada kebaikan dan keburukannya yang tersendiri. Bergantung pada individu yang menggunakannya, jika mereka berkeinginan kepada sesuatu yang negatif maka buruklah akibatnya. Begitu...

SocMed

27,035FansLike
8,165FollowersFollow
1,409FollowersFollow
132SubscribersSubscribe