Sponsored post. Sekiranya anda berminat untuk iklankan produk, servis, event atau lain-lain, boleh hantarkan pertanyaan anda kepada hafizmdrahim@gmail.com.

Mudahnya Bayar Zakat Secara Online

Tipu la kalau semua orang tahu pasal zakat. Tak percaya, tanya orang sebelah.. zakat ada berapa jenis semuanya. Mesti diorang garu kepala nak jawab. Bukan...

Apa Yang Menarik Dengan Bantuan Sara Hidup Rakyat 2019?

Beberapa tahun sudah rasanya ramai golongan berpendapatan rendah B40 yang dah merasa imbuhan yang diberikan kerajaan dalam bentuk bantuan kewangan yang dipanggil BR1M. Namun, ianya...

Chlorophyll SURYA, Alternatif Untuk Anak Yang Tak Suka Makan Sayur

Masalah tak makan sayur memang sinonim dengan kanak-kanak. Bahkan bukan anak orang melayu je tak makan sayur, tapi kalau tengok video-video kat Youtube.. anak mat...

Pengalaman Bermalam Di Legoland Malaysia Resort

Penat bermain di taman tema Legoland, tiba masanya untuk merehatkan diri. Legoland Malaysia Resort menjadi pilihan percutian aku sekeluarga kali ini kerana lokasinya yang bersebelahan...

Pengalaman Di Legoland Yang Menyeronokkan Dengan Brick-Tacular Winter Wonderland

Kunjungan aku ke Legoland setakat ini belum pernah lagi mengecewakan. Terlalu banyak benda-benda menarik yang disediakan oleh pihak Legoland untuk anak-anak explore sehinggakan mak ayah...

Five Bedroom Decorating Tips To Help You Get Better Sleep

The bedroom can sometimes wear many hats and end up turning into a multifunctional space. Sometimes it is an office where you do some of your work;...

Kedai Cermin Mata Murah Melampau Di Sungei Wang Plaza

Serius, ini kali pertama aku rasa terlebih excited bila dah buat cermin mata baru. Bukan sebab buat cermin mata yang harganya ribu-ribu, tapi sebab dapat buat cermin...

Murahnya Tempah Kuala Lumpur Tour Packages Dengan Traveloka

Bila tengok kawan-kawan travel sana sini, tipu la kalau kata dalam hati tak teringin nak travel jugak kan. Lebih-lebih lagi bila kawan yang travel tu pulak asyik...

Suka Sangat Khair Belajar Bahasa Inggeris Di KLC Puchong

Awal Khair bangun ahad lepas. Jam 6.45 pagi dah siap-siap pergi mandi, sebabnya daddy dah janji nak bawa tempat special. Dia, kalau dah kata janji benda sesuatu...

Sudah Hampir 7 Tahun Aku Serius Berblogging

Pejam celik, pejam celik dah 6 tahun lebih aku blogging dengan serius. Sebelum daripada tu boleh kata aku blogging sekadar suka-suka, entri pun dihasilkan tanpa sebarang tujuan....

SocMed

27,059FansLike
8,226FollowersFollow
1,405FollowersFollow
124SubscribersSubscribe