Sponsored post. Sekiranya anda berminat untuk iklankan produk, servis, event atau lain-lain, boleh hantarkan pertanyaan anda kepada hafizmdrahim@gmail.com.

Pengalaman Di Legoland Yang Menyeronokkan Dengan Brick-Tacular Winter Wonderland

Kunjungan aku ke Legoland setakat ini belum pernah lagi mengecewakan. Terlalu banyak benda-benda menarik yang disediakan oleh pihak Legoland untuk anak-anak explore sehinggakan mak ayah...

Five Bedroom Decorating Tips To Help You Get Better Sleep

The bedroom can sometimes wear many hats and end up turning into a multifunctional space. Sometimes it is an office where you do some of your work;...

Kedai Cermin Mata Murah Melampau Di Sungei Wang Plaza

Serius, ini kali pertama aku rasa terlebih excited bila dah buat cermin mata baru. Bukan sebab buat cermin mata yang harganya ribu-ribu, tapi sebab dapat buat cermin...

Murahnya Tempah Kuala Lumpur Tour Packages Dengan Traveloka

Bila tengok kawan-kawan travel sana sini, tipu la kalau kata dalam hati tak teringin nak travel jugak kan. Lebih-lebih lagi bila kawan yang travel tu pulak asyik...

Suka Sangat Khair Belajar Bahasa Inggeris Di KLC Puchong

Awal Khair bangun ahad lepas. Jam 6.45 pagi dah siap-siap pergi mandi, sebabnya daddy dah janji nak bawa tempat special. Dia, kalau dah kata janji benda sesuatu...

Sudah Hampir 7 Tahun Aku Serius Berblogging

Pejam celik, pejam celik dah 6 tahun lebih aku blogging dengan serius. Sebelum daripada tu boleh kata aku blogging sekadar suka-suka, entri pun dihasilkan tanpa sebarang tujuan....

Alamanda Dah Ada Butik Himalaya, Makin Mudah Nak Beli “Neem” Skin Wellness

Alamanda dah memang jadi shopping mall favourite aku sejak mula-mula menetap di Bandar Baru Bangi lagi. Terutamanya apabila nak mencari sesuatu barang keperluan harian, memang disinilah aku...

Rampai Puteri Medical Centre Sediakan Pakej Bersalin Sekali Bayar Tanpa Caj Tambahan

Satu perkara yang bermain di fikiran tatkala isteri mengandung ialah, hospital mana yang nak dipilih untuk isteri melahirkan anak tu nanti? Of course kalau difikirkan keselesaan, memang...

Mini Karnival Sungai, Mendidik Orang Awam Tentang Kepentingan Menjaga Sungai

Tahap kesedaran masyarakat Malaysia tentang penjagaan alam sekitar masih rendah. Saban hari boleh dilihat orang-orang yang tidak bertanggungjawab membuang sampah merata-rata walaupun pada zahirnya tong-tong sampah telah...

Atap.co Mudahkan Anda Mencari Pereka Bentuk Dalaman (Interior Designer) Rumah

Tak semua orang ada bakat untuk menghias rumah secantik mahligai, tak semua orang juga ada sumber kewangan yang melimpah ruah bagi mendapatkan kediaman secantik istana. Namun begitu,...

SocMed

27,110FansLike
8,255FollowersFollow
1,413FollowersFollow
118SubscribersSubscribe