Sponsored post. Sekiranya anda berminat untuk iklankan produk, servis, event atau lain-lain, boleh hantarkan pertanyaan anda kepada hafizmdrahim@gmail.com.

Peluang Terakhir Yeo’s 80 Days Drink To Cash

Kawan-kawan, ingat lagi tak tentang kontes Yeo's 80 Days drink to cash? Okay. Kalau ingat, bagus. Ini sekali lagi peringatan kepada korang semua. Mulai tarikh artikel ini diterbitkan, tinggal...

Seterika Laurastar Mesra Pengguna

Menggosok baju, bukanlah suatu kerja yang aku gemar lakukan. Bukan kerana malas, tetapi ada beberapa perkara remeh yang boleh membuatkan aku hilang sabar sepanjang aktiviti menggosok baju dilakukan....

Magic Fest Putrajaya Program Mencabar Minda

Magik? Silap mata? Wow.. teringat aku pada satu cerita, "Now You See Me". Serius cerita ini sangat mencabar minda. Lebih-lebih lagi apabila sampai di adegan-adegan yang mempersembahkan...

The Diamond Building

Ingat lagi tak tentang sebuah rumah di Melaka yang dibina berdasarkan konsep cekap tenaga? Rumah yang terletak di Bukit Katil dan dimiliki oleh Puan Stephanie Bacon dari...

Butik 5 Waktu Kini Dibuka Di Bangi

Kurta ataupun jubah berjenama 5 Waktu, serious la siapa je yang tak kenal kan. Tiap-tiap tahun kot jenama ni trending kat laman sosial, setanding dengan...

P1 MF230 vs MX230

Masih ingatkah lagi korang pada entri INI? Entri yang mengolahkan serba sedikit tentang produk baru P1 iaitu P1 MiFi. Produk ini yang dikeluarkan oleh Pocket One Network...

Wow! Murahnya Barang-Barang Di Shopee

Dengan lambakan website jualan online yang wujud bagaikan cendawan tumbuh selepas hujan, mesti korang akan tertanya-tanya which one of those ecommerce sites that suit your needs the best kan. Betul...

SocMed

27,035FansLike
8,165FollowersFollow
1,409FollowersFollow
132SubscribersSubscribe