Sponsored post. Sekiranya anda berminat untuk iklankan produk, servis, event atau lain-lain, boleh hantarkan pertanyaan anda kepada hafizmdrahim@gmail.com.

SEDA Malaysia Open Day Blogger Workshop 2013

Sama seperti dalam entri bro Titan, aku pun turut sekali hadir ke SEDA Malaysia Open Day Blogger Workshop 2013 yang diadakan di Berjaya Times Square Hotel baru-baru...

Personalised Gift Dari Printcious.com Sebagai Hadiah Untuk Si Dia

Pernah tak bila tiba waktunya nak sambut hari jadi seseorang ke, korang tak tahu nak bagi hadiah apa? Puas dah fikir, nak bagi hadiah itu...

Philips Hue, Wireless Lighting Yang Memukau

Bila tengok filem-filem science fiction teringin jugak aku nak ada rumah yang high-tech kan. Misalnya rumah yang ada sistem voice command kemudian bila bagi arahan terus ada...

Permohonan FiT

Seperti yang pernah diterangkan sebelum ini, FiT adalah satu mekanisme yang membenarkan tenaga elektrik yang dijana daripada sumber Tenaga Boleh Baharu (TBB), dijual kepada syarikat utiliti bekalan...

Gaya Hidup Cergas Di Eclipse Residence Pan’gaea

Eclipse Residence di Pan'gaea Cyberjaya, satu lagi projek perumahan yang sedang rancak dalam pembinaan. Dimajukan oleh OSK Property, merupakan service apartment berkonsepkan gaya hidup cergas dan dijangka...

Hilangkan Bosan Dengan Bermain Game Jigsaw Puzzle Online

Kadang-kadang buat kerja online ni boring gak. Sekali sekala nak release tension.. layan movie, layan lagu, main game-game online.. Paling tak pun blogwalk. Kalau blogwalk, aku suka klik...

Shopping Di Courts Sempena Kempen Raya Bagus

Sempena dengan ketibaan bulan Syawal tidak lama lagi, baru-baru ini Courts Malaysia telah melancarkan satu kempen jualan murah yang dinamakan Raya Bagus. Bertempat di Courts Megastore Sri Damansara,...

Solar Photovoltaic – Solar PV Petronas

Bertempat di Level 6 Menara 3 KLCC, Hafiz bersama beberapa lagi blogger lain yang dijemput sebagai media telah menghadiri satu majlis pelancaran Sistem Solar Photovoltaic (Solar PV)...

Nutrition Pro Kedai Protein & Supplement Bodybuilding Paling Murah Di Malaysia – Pengalaman Aku...

Sejak setahun dua ini populariti untuk golongan lelaki men-sado-kan diri semakin meningkat naik. Kalau dulu kelibat abang-abang sado sukar untuk dijumpai dan kewujudan gym pun...

Speaker X-Mini ME Memang Terbaik

Kecil jangan disangka anak, besar jangan disangka bapa. Yeah.. Speaker X-Mini ME in da house. Walaupun pada pandangan mata kasar saiznya tampak kecil, tapi jangan pelik bila aku...

SocMed

27,035FansLike
8,165FollowersFollow
1,409FollowersFollow
132SubscribersSubscribe