Sponsored post. Sekiranya anda berminat untuk iklankan produk, servis, event atau lain-lain, boleh hantarkan pertanyaan anda kepada hafizmdrahim@gmail.com.

Serius Best Dapat Berbuka Puasa Di FamilyMart

Dalam bulan Ramadan ni kalau bekerja di Kuala Lumpur, memang chances untuk korang berbuka puasa di rumah akan jadi sangat nipis. Nak tak nak kena standby cari...

Wow! Murahnya Barang-Barang Di Shopee

Dengan lambakan website jualan online yang wujud bagaikan cendawan tumbuh selepas hujan, mesti korang akan tertanya-tanya which one of those ecommerce sites that suit your needs the best kan. Betul...

Alamanda Dah Ada Butik Himalaya, Makin Mudah Nak Beli “Neem” Skin Wellness

Alamanda dah memang jadi shopping mall favourite aku sejak mula-mula menetap di Bandar Baru Bangi lagi. Terutamanya apabila nak mencari sesuatu barang keperluan harian, memang disinilah aku...

Nutrition Pro Kedai Protein & Supplement Bodybuilding Paling Murah Di Malaysia – Pengalaman Aku...

Sejak setahun dua ini populariti untuk golongan lelaki men-sado-kan diri semakin meningkat naik. Kalau dulu kelibat abang-abang sado sukar untuk dijumpai dan kewujudan gym pun...

Anda Akan Menyesal Bila Makan Di Pekan Station!

Terletak di tengah-tengah bandaraya Kuala Lumpur, kini Kampung Baru merupakan satu-satunya perkampungan melayu yang masih terselamat dek arus pembangunan yang sedang rancak dijalankan. Lebih dikenali sebagai syurga makanan...

Atap.co Mudahkan Anda Mencari Pereka Bentuk Dalaman (Interior Designer) Rumah

Tak semua orang ada bakat untuk menghias rumah secantik mahligai, tak semua orang juga ada sumber kewangan yang melimpah ruah bagi mendapatkan kediaman secantik istana. Namun begitu,...

Puas Hati Makan Seafood Di Crab Hut Cyberjaya

Yeay.. Tak sangka betul dapat gak merasa makan seafood atas kertas. Actually dah mengidam lama dah nak makan seafood style tabur-tabur atas meja macam ni. Dan, ditakdirkan.. Beberapa hari yang...

Pengalaman Bermalam Di Legoland Malaysia Resort

Penat bermain di taman tema Legoland, tiba masanya untuk merehatkan diri. Legoland Malaysia Resort menjadi pilihan percutian aku sekeluarga kali ini kerana lokasinya yang bersebelahan...

MAHA 2016, Penat Tapi Best Dan Berbaloi

Hebat, memang hebat betul penangan MAHA kali ni. Boleh dikatakan MAHA 2016 adalah ekspo MAHA yang paling crowded dan paling hebat diantara ekspo-ekspo MAHA yang telah dianjurkan pada tahun-tahun...

Tenaga Solar Sebagai Peluang Perniagaan

Panas terik. Itulah perkataan yang paling tepat untuk menggambarkan betapa panasnya cuaca pada hari ini. Dalam cuaca yang panas, mesti ramai yang berkurung di dalam rumah dan...

SocMed

27,035FansLike
8,167FollowersFollow
1,409FollowersFollow
132SubscribersSubscribe