Sponsored post. Sekiranya anda berminat untuk iklankan produk, servis, event atau lain-lain, boleh hantarkan pertanyaan anda kepada hafizmdrahim@gmail.com.

Butik 5 Waktu Kini Dibuka Di Bangi

Kurta ataupun jubah berjenama 5 Waktu, serious la siapa je yang tak kenal kan. Tiap-tiap tahun kot jenama ni trending kat laman sosial, setanding dengan...

Galeri Muslim Bantu Memudahkan Pencarian Keperluan Umrah

Sebagai seorang yang beragama Islam, selain daripada mengerjakan haji, melakukan umrah adalah saat yang dinanti-nantikan. Umrah, yang jatuh hukumnya wajib sekali seumur hidup apabila telah...

Kad Raya, Kad Kahwin.. Penting Lagi Ke?

Ramadhan dah dekat, feel nak raya tu dah mula muncul dalam diri. Tahu tak selain baju raya ataupun balik kampung, benda apa lagi yang mampu...

Nutrition Pro Kedai Protein & Supplement Bodybuilding Paling Murah Di Malaysia – Pengalaman Aku...

Sejak setahun dua ini populariti untuk golongan lelaki men-sado-kan diri semakin meningkat naik. Kalau dulu kelibat abang-abang sado sukar untuk dijumpai dan kewujudan gym pun...

Ini Dia Port Jual G-Shock Original Yang Wajib Korang Tahu

Fenomena kegilaan jam Casio G-Shock ni memang tak pernah surut-surut. Sejak aku di bangku sekolah lagi, kalau nampak je jam G-Shock, mesti ramai yang ketar...

Jangan Lupa Serbu Hari BioUsahawan 2019 di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC)

Aku pernah berkongsi maklumat berkenaan satu peluang keemasan buat mereka yang bergelar usahawan tempatan, startup serta PKS untuk mengembangkan rangkaian perniagaan didalam dan luar negara, iaitu...

Audra HomeShield, Alat Yang Mampu Mengawal Aktiviti Layaran Internet Pengguna

Penggunaan internet sememangnya ada kebaikan dan keburukannya yang tersendiri. Bergantung pada individu yang menggunakannya, jika mereka berkeinginan kepada sesuatu yang negatif maka buruklah akibatnya. Begitu...

Kumpul Buku Cerita Treetop Twins Adventure Untuk Terapkan Minat Membaca Dikalangan Anak-Anak

Minat membaca dalam jiwa kanak-kanak ni memang perlu diterapkan seawal kanak-kanak lagi. Kalau diorang dah besar baru nak didik supaya rajin membaca, memang akan jadi...

SalamWeb, Pelayar Laman Web Patuh Syariah

Penggunaan internet boleh dikatakan keperluan harian untuk generasi sekarang. Tanpa internet, hari-hari yang mendatang boleh menjadi suram sekaligus menyebabkan kemurungan yang tidak dijangka. Namun begitu,...

Kenapa Usahawan Tempatan Perlu Menyertai BioUsahawan 2019

Untung betul usahawan zaman sekarang ye, dimana-mana sekalipun mesti ditawarkan dengan sokongan daripada pihak luar untuk bantu mereka kembangkan perniagaan masing-masing. Betul tak?

SocMed

27,029FansLike
8,156FollowersFollow
1,409FollowersFollow
133SubscribersSubscribe