Sponsored post. Sekiranya anda berminat untuk iklankan produk, servis, event atau lain-lain, boleh hantarkan pertanyaan anda kepada hafizmdrahim@gmail.com.

PETRONAS Switch For XTRA Race Appreciation Party

Pernah Hafiz mention pasal event ni pada entri yang lepas, tapi Cuma dalam bentuk kiasan sahaja. Actually event ini adalah party event yang dianjurkan oleh PETRONAS Dagangan...

WeChat Party 2013

"The new way to connect". Ya, itulah tagline bagi applikasi chat smartphone tergempak masa kini. Sesuai dengan bilangan penggunanya yang mencecah 300 juta orang diserata dunia. WeChat,...

Buffet Citarasa Ramadan di Hotel Bangi-Putrajaya

Bulan puasa, waktu nak berbuka mestilah nak kena berbuka dengan sesuatu yang sedap kan. Takpun sekali sekala.. nak juga pergi makan ditempat-tempat yang eksklusif sambil bawa keluarga masing-masing....

Buku Aktiviti My Train-Ventures Sempena Pembukaan Fasa 2 MRT Sungai Buloh – Kajang

Pagi-pagi sabtu datang makan angin di NU Sentral, ternampak sekumpulan penari sedang perform flashmob berdekatan  dengan main entrance, aras LG. Bila tengok betul-betul rupa-rupanya ia berkenaan dengan majlis...

Makan Sedap Di Brolly @ Menara Felda

Satu saat yang cukup indah apabila minggu lepas sekali lagi aku bersama rakan-rakan Kelab Blogger Ben Ashaari berkesempatan untuk meluangkan masa menikmati hidangan-hidangan yang cukup enak dan...

weBoost Connect 3G Bantu Anda Tingkatkan Signal Telefon Bimbit

Signal teruk, panggilan tersekat-sekat ataupun SMS tak boleh nak keluar, itu adalah common problem bagi majoriti pengguna telefon bimbit apabila berada didalam rumah. Masalah ini kebiasaannya terjadi kerana...

LuckyBid.Com.My – Web Lelongan Terbaru Idaman Kalbu

Saban hari harga barangan naik melambung bagai nak rak. Ramai yang akan terlepas peluang untuk membeli barangan-barangan yang diidam-idamkan. Bayangkan harga handphone sahaja boleh mencecah nilai 4...

SocMed

27,035FansLike
8,167FollowersFollow
1,409FollowersFollow
132SubscribersSubscribe